ΑΡΗΣ

Νοκ άουτ ο Λέμπο

ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÑÇÓ<br>
IRAKLIS - ARIS
Βιτόλο MOTIONTEAM

Με σημαντικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον ΟΦΗ

Ο Λέμπο δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και ουσιαστικά τίθεται εκτός μάχης με τους Κρητικούς με το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μην καταφέρει να αγωνιστεί ως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.
Από την πλευρά του ο Βαλεντίν Ρομπέρζ για δεύτερη μέρα αντιμετωπίζει πρόβλημα με μια ψύξη. Σήμερα ο Γάλλος έκανε ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία, ενώ ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για να προλάβει να αγωνιστεί την Κυριακή με τον ΟΦΗ. Φυσιοθεραπεία έκανε και ο Τόνι Κάλβο, κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε μια μικρή διάταση στον τετρακέφαλο.

Την ίδια ώρα συντηρητικά προπονήθηκε ο Σανέλ Γιάχιτς που επέστρεψε μετά τη συμμετοχή του στους αγώνες της Εθνικής Βοσνίας, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα ο Νίκος Καράμπελας και ο Ντιόγο Σιστόν. Όσο τέλος για την αυριανή τελευταία προπόνηση για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μαζίνιο: "Δεν εξαρτάται μόνο από μας"

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο προπονητής του Άρη, Ιομάρ Μαζίνιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: " Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής για μας. Παίζουμε εντός έδρας μπροστά στους οπαδούς μας και αυτό μας κάνει να συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Βέβαια γνωρίζουμε ότι δεν εξαρτάται πλέον μόνο από μας, όμως και η Λάρισα έχει να δώσει τρεις δύσκολους αγώνες ακόμα.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και βήμα βήμα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Έχουμε απόλυτη επίγνωση των λαθών που κάναμε. Και αναφέρομαι κυρίως στα δύο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά και στην εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη που ήταν ένα δυνατό χτύπημα. Ωστόσο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, με την ελπίδα ότι θα έχουμε και την τύχη με το μέρος μας.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην οργάνωση της βασικής ενδεκάδας, με πολλά προβλήματα τραυματισμών και αρκετούς παίκτες τιμωρημένους με κάρτες. Αυτό έκανε πιο δύσκολη την προσπάθεια μας. Αλλά θα συνεχίσουμε με θετική διάθεση και σκέψη, δουλεύοντας σκληρά, γιατί έχουμε ακόμα στο μυαλό μας την επίτευξη του βασικού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα πλέι οφ. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα εξακολουθούμε να παλεύουμε, ζητώντας και τη στήριξη που πάντα έχουμε από τους οπαδούς μας"



.

Ξεκαθαρίζει για Βιτόλο

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι να ξεκαθαρίσει αν ο Ιομάρ Μαζίνιο θα μπορεί να υπολογίζει ή όχι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ (05/04, 19:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στον Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός μέσος του Άρη στις αρχές της εβδομάδας είχε επισκεφθεί ορθοπεδικό ώστε να του πάρει μέτρα για την κατασκευή προστατευτικής μάσκας που ήταν να είναι έτοιμη μέχρι σήμερα.

Στην περίπτωση αυτή ο Βιτόλο θα πάει με την μάσκα στον γναθοχειρούργο πλαστικό, Νίκο Παπαγιαννόπουλο, που του έκανε την επέμβαση στις 9 Μαρτίου στο δεξί ζυγωματικό για να πάρει το σχετικό ΟΚ.

Αν πράγματι του δοθεί τότε ο Μαζίνιο θα μπορεί να τον υπολογίζει εν όψει της συνάντηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Διαφορετικά η επιστροφή του Βιτόλο στα παιχνίδια του Άρη θα γίνει την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Κατά τα άλλα στα αγωνιστικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη έχει από σήμερα Παρασκευή στην διάθεσή του τους διεθνείς Γιάχιτς, Βανγκέλι και Γκαρσία με τον τελευταίο να μην υπολογίζεται για την Κυριακή με τους Κρητικούς λόγω τιμωρίας.

Όσο για τους άλλους δύο; Ο Γιάχιτς αναμένεται να είναι στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ρομπέρζ και ο Βανγκέλι στο δεξί άκρο καλύπτοντας το κενό της απουσίας του Καράμπελα.

Μαζίνιο και Ντονάτο μιλούν για τον... Άρη


O προπονητής του Αρη, Ιομάρ Μαζίνιο και ο άμεσος συνεργάτης του Ντονάτο, μίλησαν στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 τόσο για την πορεία της ομάδας και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ όσο και για τις συνεντεύξεις των Μάουρο Σίλβα και Φραν.

Μαζίνιο: "Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη"


Για τις δηλώσεις του Μάουρο Σίλβα: " Με χαροποιεί πολύ που ακούω αυτά τα λόγια από ένα φίλο. Δεν θα ξεχάσω τις μεγάλες συγκρούσεις στα ντέρμπι ανάμεσα στην Θέλτα και την Λα Κορούνια. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και παράλληλα γνωρίζει εμάς από πολύ μικρή ηλικία. Η κατάκτηση του Μουντιάλ ήταν από τις μεγαλύτερες στιγμές που θέλεις να τις βλέπεις ξανά και ξανά".

Για την πορεία του Άρη: " Μακάρι να πετύχουμε τους στόχους με την ομάδα μας. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και να μπούμε στην τελική πεντάδα. Είχαμε περίπλοκες στιγμές στην πορεία μας στο πρωτάθλημα και μία πολύ καλή ευκαιρία για να μπούμε στα πλέι οφ. Η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα να μπει στην πεντάδα να πάει και πιο ψηλά. Έχουμε αρκετά προβλήματα και λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά και λόγω των πολλών τραυματισμών. Είμαστε γνώστες της κατάστασης, όμως με την σκληρή δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να πάρουμε τη νίκη".

Ντονάτο: "Γίνεται σκληρή δουλειά"

Για τις συνεντεύξεις με Μάουρο Σίλβα και Φραν:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και μένω έκπληκτος με τις συνομιλίες. Ήτανε δύο σπουδαίοι συμπαίκτες και άνθρωποι. Για μένα ήταν μία πολύ χαρούμενη είδηση. Το να ακούς τέτοια λόγια από δύο πολύ καλούς φίλους, ιδιαίτερα τώρα που είμαστε μακριά, είναι κάτι φοβερό. Η αλήθεια είναι ότι μαζί ζήσαμε πολύ χαρούμενες στιγμές. Κατακτήσαμε δύο Κόπα Ντελ Ρέι, ένα πρωτάθλημα, τρία Σούπερ Καπ. Είναι γεγονός ότι συνεννοούμασταν με “κλειστά τα μάτια” στην ομάδα, πράγμα που θέλω να το μεταφέρω και εγώ στους παίκτες μου".

Για την φιλοσοφία του σαν προπονητής: " Η κεντρική ιδέα ήταν να προσπαθήσω να κερδίσω το καλύτερο από κάθε προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί στην εικοσαετή καριέρα μου".

Για την επιθυμία του Μάουρο Σίλβα να δει από κοντά τον Άρη: " Θα ήταν μεγάλη τιμή να έρθει ένας άνθρωπος, σαν τον Μάουρο Σίλβα, να παρακολουθήσει αγώνα του Άρη και να ακούσουμε όσα έχει να μας πει".

Για τους στόχους του Άρη: " Τόσο εγώ όσο και ο Μαζίνιο έχουμε τη νοοτροπία του νικητή. Θεωρώ πως είμαστε γεννημένοι με αυτή. Αν και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε είμαστε ικανοποιημένοι από την σκληρή δουλειά. Είναι σημαντικό για μία μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη να βρίσκεται στα κύπελλα Ευρώπης, για τους παίκτες, για το τεχνικό επιτελείο και φυσικά για τους οπαδούς μας, οι οποίοι δεν άφησαν ποτέ μόνη την ομάδα".





































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ