ΑΡΗΣ

Νοκ άουτ ο Πορτίγια

Νοκ άουτ ο Πορτίγια
INTIME SPORTS

Την ώρα που ο Σάκης Τσιώλης συνεχίζει την αναζήτηση ενός επιθετικούς και ενός αμυντικού δεν μπορεί να υπολογίζει για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες στον Κριστιάν Πορτίγια

Κι ενώ ο Σάκης Τσιώλης συνεχίζει την αναζήτηση κεντρικού επιθετικού και κεντρικού αμυντικού ο τεχνικός του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες στον Κριστιάν Πορτίγια.

Για την θέση του κεντρικού επιθετικού το νέο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι αυτό του Βραζιλιάνου Βάντερσον που ανήκει στην Αλ Αχλί.

Όσο για την θέση του κεντρικού αμυντικού ο Ισπανός Γκιγιέρμο Βαλόρι της ελβετικής Γκρασχόπερς είναι πάντα στα υπόψη αλλά θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Ζυρίχης.

Κι αν οι περιπτώσεις του κεντρικού επιθετικού και του κεντρικού αμυντικού μπορεί να καθυστερήσουν κι άλλο ο Τσιώλης περιμένει να δει αν και κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει στον Πορτίγια για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες ο Ισπανός χαφ και ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία στα χέρια του Καρδιτσιώτη τεχνικού του Άρη είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Αιτία; Το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που υπέστη στην διάρκεια του χθεσινού οικογενειακού διπλού στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης.

Κατά τα άλλα το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με τον Τσιώλη να ανανεώνει το ραντεβού του με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του για μεθαύριο Δευτέρα.

Απόντες με άδεια ήταν οι Ρικάρντο Φατί, Ντάρσι Νέτο και Κρίστι Βανγκέλι ενώ ατομικό πρόγραμμα εκτός του Πορτίγια ακολούθησαν και οι Τοπούζης και Τριανταφυλλάκος για προληπτικούς λόγους λόγω μικροενοχλήσεων που αισθάνονταν.

Στο μεταγραφικό μέτωπο σχετικά με το φλερτ με τον Βαλόρι αν και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Γκρασχόπερς είναι ψηλά στην λίστα θα πρέπει να μείνει πρώτα ελεύθερος από την ελβετική ομάδα ενώ στα υπόψη βρίσκεται και ένας ακόμη.

Κι όσο για τον κεντρικό επιθετικό που "καίει" περισσότερο τον Τσιώλη το νέο όνομα που φαίνεται να έχει πέσει στο τραπέζι είναι του Βραζιλιάνου Βάντερσον της Αλ Αχλί που ήταν δανεικός στην σουηδική Γκάις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ