ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νοκ άουτ ο Σφακιανάκης

Νοκ άουτ ο Σφακιανάκης
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Σφακιανάκης δεν ξεπέρασε την ίωση και δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Επίσκεψη των παικτών σε σχολείο του Περιστερίου

Χωρίς τον Στέλιο Σφακιανάκη θα παραταχθεί το Σάββατο (17/9) ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος μέσος δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και έτσι δεν θα είναι στην αποστολή του αγώνα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Δώνης.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα επιλέξει στην αποστολή, όλους τους έτοιμους παίκτες. Η προετοιμασία του Ατρομήτου θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Τέλος, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος ξεκίνησε το πρόγραμμα των επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου δημιουργώντας τις επόμενες γενιές των φιλάθλων του.

Οι ποδοσφαιριστές Πίτου Γκαρσία, Αντώνης Αθανασίου, Παναγιώτης Μπάλλας βρέθηκαν το πρωί στο 5ο Λύκειο Περιστερίου και μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, έδωσαν στους μαθητές τις νέες αφίσες της ομάδας ενώ δεν παρέλειψαν να υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί με τους.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ