ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νοκ άουτ ο Σουμπίνιο, χάνει Λεβαδειακό - Ολυμπιακό

Νοκ άουτ ο Σουμπίνιο, χάνει Λεβαδειακό - Ολυμπιακό
Σουμπίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Σουμπίνιο η αποστολή του Ατρόμητου για τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης (17/2, 19.30) με τον Λεβαδειακό. Η 19άδα που ανακοίνωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Πρόβλημα με τον Σουμπίνιο προέκυψε στον Ατρόμητο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει τράβηγμα στον προσαγωγό και θα χάσει το εξ αναβολής ματς της Τετάρτης (17/2, 19.30) με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, για την 16η αγωνιστική, αλλά και αυτόν με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/2), στο πλαίσιο της 23ης "στροφής" της Super League.

Αναφορικά με την αποστολή του αγώνα στη Λειβαδιά, ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, τους εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κεϊτά, Λημνιός, Κούρος, Νάτσος, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο, Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γροντής. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Κιβρακίδης και Ουσέρο, αλλά και ο Πίτου Γκαρσία.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό. Υπενθυμίζεται ότι το ματς με τον Λεβαδειακό είχε αναβληθεί δύο φορές λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, από τη νίκη (1-0) σε βάρος της ΑΕΚ, από την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και από το 0-0 με τη Βέροια. Στόχος είναι να το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό, ώστε να αναρριχηθεί η ομάδα στη βαθμολογία (έχει 23 βαθμούς σε 21 ματς).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ