PREMIER LEAGUE

Νοσηλεύεται με ψυχολογικό πρόβλημα ο Λένον

Everton's Aaron Lennon celebrates his goal with his teammates during the English FA Cup fourth round soccer match between Carlisle United and Everton at Brunton Park, Carlisle, England, Sunday, Jan. 31, 2016. (AP Photo/Scott Heppell)
Everton's Aaron Lennon celebrates his goal with his teammates during the English FA Cup fourth round soccer match between Carlisle United and Everton at Brunton Park, Carlisle, England, Sunday, Jan. 31, 2016. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Η Έβερτον γνωστοποίησε ότι ο Άαρον Λένον νοσηλεύεται, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα που σχετίζεται με τη διαχείριση του άγχους. Το ξεχωριστό μήνυμα συμπαράστασης του Σταν Κόλιμορ.

Ο Άαρον Λένον έχει να εμφανιστεί σε αγωνιστικό χώρο από τις 11 του περασμένου Φεβρουαρίου και ως φαίνεται αυτό συμβαίνει διότι έχει έρθει αντιμέτωπος με ψυχολογικό πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, το υπερβολικό άγχος φέρεται να αποτελεί σοβαρό ζήτημα για τον 30χρονο, με το θέμα να παίρνει διαστάσεις αυτές τις μέρες στην Αγγλία, αφού διέρρευσε ότι ένας περαστικός εντόπισε τον Άγγλο δίπλα σε μεγάλη λεωφόρο της περιοχής Σάλφορντ την περασμένη Κυριακή (30/04) και κάλεσε την αστυνομία, φοβούμενος για την υγεία του.

Αυτά τουλάχιστον τόνισε εκπρόσωπος των Αρχών στους δημοσιογράφους, κάνοντάς τους γνωστό ότι ο παίκτης εισήχθη σε κλινική ψυχολογικής και πνευματικής υποστήριξης, ώστε να βοηθηθεί από εξειδικευμένους γιατρούς.

Η επίσημη θέση της Έβερτον επί του θέματος: "Αυτή τη στιγμή ο Άαρον λαμβάνει θεραπεία για μια ασθένεια σχετική με το άγχος. Σας ευχαριστούμε για όλα τα ευγενικά μηνύματα για εκείνον. Έχει την υποστηρίξή μας και η οικογένειά του έχει ζητήσει την ιδιωτικότητά της σε αυτό το σημείο".

Ο άλλοτε επιθετικός της εθνικής Αγγλίας, Σταν Κόλιμορ, ο οποίος έχει υποφέρει από κατάθλιψη στο παρελθόν, εξέφρασε τη συμπαράστασή στον Λένον μ' ένα ξεχωριστό μήνυμα: "Σκέψεις και αγάπη με τον Άαρον Λένον και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή. Γνωρίζω αυτό το 'μέρος' και γνωρίζω πως θα είναι καλά με την υποστήριξη όλων μας".

Ο Λένον είναι παίκτης των "ζαχαρωτών" από το καλοκαίρι του 2015, όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από την Τότεναμ. Στο παρελθόν έχει μετρήσει 21 συμμετοχές με το εθνόσημο, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει πραγματοποιήσει 11 εμφανίσεις στην Premier League.

Photo credits: AP Photo/Scott Heppel

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ