ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Απέκτησε τον 18χρονο Μορέιρα από την Ζανκτ Πάουλι

Νότιγχαμ μεταγραφές: Απέκτησε τον 18χρονο Μορέιρα από την Ζανκτ Πάουλι
PRINT SCREEN

Σε μία κίνηση για το παρόν και το μέλλον της προχώρησε η Νότιγχαμ, με τους ρεντς να ανακοινώνουν τη συμφωνία τους με την Ζανκτ Πάουλι για την απόκτηση του 18χρονου Έρικ ντα Σίλβα Μορέιρα μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Μετά από συνολικά εννέα χρόνια παρουσίας στην Γερμανία μέσω της Ζανκτ Πάουλι (άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της) και έναν χρόνο παρουσίας στην πρώτη ομάδα (έκανε πέρυσι το επαγγελματικό ντεμπούτο του, σε σεζόν που βρήκε τον σύλλογο να πανηγυρίζει την επιστροφή στην Bundesliga μετά από 13 χρόνια), ο Έρικ ντα Σίλβα Μορέιρα αλλάζει χώρα και παραστάσεις.

Ο νέος σταθμός στην καριέρα του 18χρονου Γερμανού δεξιού μπακ θα είναι η Νότιγχαμ, με την ομάδα της Premier League να έρχεται σε συμφωνία με την Ζανκτ Πάουλι και να κάνει γνωστή την Τρίτη (25/6) την απόκτησή του, με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πολλά για την Premier League και αρκετούς συλλόγους της, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι στην Νότιγχαμ, ειδικά σε έναν σύλλογο που έχει μεγάλη παράδοση όπως ο παλιός μου σύλλογος.

Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για αυτή τη νέα πρόκληση και ανυπομονώ να αρχίσω και να μάθω την πόλη, τους ανθρώπους και τα πάντα γύρω από τον σύλλογο", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο απόκτημα των ρεντς.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ