ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Απέκτησε τον πανύψηλο Βραζιλιάνο γκολκίπερ Κάρλος Μιγκέλ

Νότιγχαμ: Απέκτησε τον πανύψηλο Βραζιλιάνο γκολκίπερ Κάρλος Μιγκέλ

Η Νότιγχαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρλος Μιγκέλ για τέσσερα χρόνια. Ο 25χρονος αποκτήθηκε από την Κορίνθιανς στην οποία αγωνιζόταν από το 2021.

Παίκτης της Νότιγχαμ θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Κάρλος Μιγκέλ που αποκτήθηκε από την Κορίνθιανς και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2028.

Ο πανύψηλος (2.04μ) τερματοφύλακας έως τώρα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μόνο στην πατρίδα του, την Βραζιλία, καθώς έχει παίξει σε Ίντερνάσιοναλ, Σάντα Κρουζ και Μπόα Εσπόρτε.

Από το 2021 είναι παίκτης της Κορίνθιανς με την οποία πραγματοποίησε 25 συμμετοχές και στις 14 από αυτές κατόρθωσε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Η Νότιγχαμ μετά τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νιούκαστλ βρισκόταν σε αναζήτηση ενός ακόμη γκολκίπερ τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του Κάρλος Μιγκέλ.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας δήλωσε για την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ:

"Ανυπομονώ να είμαι στο γήπεδο για να βοηθήσω τη Νότιγχαμ Φόρεστ να κερδίζει στους αγώνες. Ο κύριος στόχος μου είναι να γίνω ένα σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας, ενός γιγαντιαίου συλλόγου στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θέλω μια θέση στο μουσείο όπως οι άλλοι!"

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ