ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ, μεταγραφές: Έκλεισε η μεταγραφή του Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα

Serbia's Nikola Milenkovic controls the ball during the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Montenegro, at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Tuesday, Oct. 17, 2023. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Νικόλα Μιλένκοβιτς. @2023 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έδωσε εν τέλει τα χέρια με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του Νικόλα Μιλένκοβιτς, με τον 26χρονο αμυντικό να αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Θετικά εξελίχθηκε τελικά η υπόθεση της μεταγραφής του Νικόλα Μιλένκοβιτς για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την αγγλική ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων βρίσκονταν σε πολύ θετικό σημείο και προβλεπόταν πως η συμφωνία ήταν θέμα χρόνου. Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώθηκε και ο 26χρονος αμυντικός πρόκειται να ταξιδέψει στην Αγγλία ούτως ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις, καθώς και να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με την αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή αυτή θα κοστίσει στη Νότιγχαμ 14 εκατομμύρια ευρώ, με τον με τον προπονητή της, Νούνο Εσπίριτο Σάντο να προσθέτει στο ρόστερ έναν παίκτη, ο οποίος προορίζεται να ηγηθεί της άμυνας της ομάδας την επόμενη σεζόν της Premier League.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ