ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ, μεταγραφές: Κοντά σε οριστικό deal με την Φιορεντίνα για τον Μιλένκοβιτς, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Serbia's Nikola Milenkovic gestures at the end of the World Cup group G soccer match between Cameroon and Serbia, at the Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Serbia's Nikola Milenkovic gestures at the end of the World Cup group G soccer match between Cameroon and Serbia, at the Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Francisco Seco) @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η Νότιγχαμ έχει βρει στο πρόσωπο του Νικόλα Μιλένκοβιτς τον κατάλληλο για να ηγηθεί της άμυνάς της και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι μία ανάσα από το deal με την Φιορεντίνα για να την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Η Νότιγχαμ αναζητεί τον παίκτη που θα αποτελέσει τον ηγέτη στην οπισθοφυλακή της από τη νέα αγωνιστική σεζόν και όλα δείχνουν πως όχι μόνο τον εντόπισε αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον ντύσει στα κόκκινα.

Ο λόγος για τον Νικόλα Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει αρχικά τις συζητήσεις των δύο συλλόγων και να "χτυπάει" με νέο tweet το βράδυ της Δευτέρας (15/7) κάνοντας λόγο για επικείμενη συμφωνία.

"Η πρόταση 14 εκατομμυρίων ευρώ της Νότιγχαμ αναμένεται να γίνει αποδεκτή από την Φιορεντίνα και απομένουν να διευθετηθούν μερικές λεπτομέρειες, πριν ο παίκτης υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Η Νότιγχαμ έχει καταθέσει ήδη την πρότασή της στον παίκτη", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ