ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ μεταγραφές: Οι "reds" παίρνουν και τον Οριέ για το δεξί άκρο της άμυνας

Ο Οριέ με τη φανέλα της εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού
Ο Οριέ με τη φανέλα της εθνικής Ακτής Ελεφαντοστού © 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σερζ Οριέ, ο οποίος περνάει τα ιατρικά και στη συνέχεια θα βάλει υπογραφή στο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ για ένα χρόνο με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για άλλον ένα χρόνο.

Η μεταγραφή του Οριέ στη Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς ο 29χρονος Ιβοριανός δεξιοπόδαρος ακραίος αμυντικός έχει έρθει σε συμφωνία και περνάει τις ιατρικές εξετάσεις.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ έχει δώσει τα χέρια και με τον Σιντιμπέ, που παίζει στην ίδια θέση, με τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις να μην επηρεάζουν η μια την άλλη.

Η συμφωνία του Σερζ Οριέ με τη Νότιγχαμ είναι για ένα χρόνο, ενώ έχει προβλεφθεί και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο. Μάλιστα στη Γαλλία ανέφεραν ότι ο Ιβοριανός ακραίος αμυντικός ταξίδεψε στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το συμβόλαιό του.

Ο Οριέ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Βιγιαρεάλ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ, ενώ είναι διεθνής (και αρχηγός) της εθνικής της Ακτής Ελεφαντοστού, στην οποία έχει 81 συμμετοχές με απολογισμό τέσσερα γκολ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ