ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ, μεταγραφές: Πρόταση στην Φιορεντίνα για τον Μιλένκοβιτς

Fiorentina's Nikola Milenkovic controls the ball during the Conference League final soccer match between Olympiacos FC and ACF Fiorentina at OPAP Arena in Athens, Greece, Wednesday, May 29, 2024. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Fiorentina's Nikola Milenkovic controls the ball during the Conference League final soccer match between Olympiacos FC and ACF Fiorentina at OPAP Arena in Athens, Greece, Wednesday, May 29, 2024. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναζητεί ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και έχει βρει τον εκλεκτό της στο πρόσωπο του Νίκολα Μιλένκοβιτς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ψάχνει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας. Όλα δείχνουν πως φουλάρει για την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς, ο οποίος ανήκει στην Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Φόρεστ έχει ήδη κάνει την πρότασή της στην ιταλική ομάδα, δίχως να αποσαφηνίζεται το ποσό. Πάντως, οι διαπραγματεύσεις αναμένονται δύσκολες.

Η Φιορεντίνα είχε δαπανήσει 5.5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον 26χρονο Σέρβο από την Παρτίζαν το 2017, ενώ έχει συμβόλαιο έως το 2027.

Με την Φιορεντίνα έχει 264 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 17 γκολ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ