PREMIER LEAGUE

Νότιγχαμ: Κλείνει στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος EUROKINISSI SPORTS

Σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έχουν μπει, σύμφωνα με το Sky Sports, η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Νιούκαστλ.

Στο ίδιο πρωτάθλημα, Premier League, αλλά σε άλλη ποδοσφαιρική στέγη ενδέχεται να βρει η νέα σεζόν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Νιούκαστλ έχουν μπει σε συζητήσεις για να βρεθεί η φόρμουλα μεταγραφής του διεθνούς τερματοφύλακα στις "καρακάξες".

Την ίδια στιγμή ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα, καθώς αναφέρει ότι ο 30χρονος πορτιέρε αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί από τη Νιούκαστλ.

Η μετακίνηση του Βλαχοδήμου με βάσει τον Σάμι Μόκμπελ είναι μέρος της συμφωνίας των δύο ομάδων για τη μεταγραφή του Έλιοτ Άντερσον στην Νότιγχαμ Φόρεστ για ένα ποσό που αγγίζει τα 41.000.000 ευρώ.

Η Νιούκαστλ θέλει να ολοκληρωθεί το deal εντός της ημέρας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους οικονομικούς περιορισμούς της FA και θέλει να μην παρουσιάσει μεγάλο λογιστικό έλλειμα στο τέλος της σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Βλαχοδήμος μετακόμισε από την Μπενφίκα στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Νότιγχαμ στο τέλος του καλοκαιριού του 2023 για ένα ποσό περίπου 5.000.000 ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε επτά εμφανίσεις με τη φανέλα της Φόρεστ, κρατώντας μία φορά ανέπαφη την εστία του.

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ