ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: Τέλος ο Κούλης Δουρέκας από τους ρεντς, συνεχίζει στην Σαουδική Αραβία

Ο Κούλης Δουρέκας σε φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ | 10 Δεκεμβρίου 2022
Ο Κούλης Δουρέκας σε φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ | 10 Δεκεμβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην Νότιγχαμ ο Κούλης Δουρέκας αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της Premier League, με τον έμπειρο παράγοντα να συνεχίζει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Νότιγχαμ αποτελεί από το Σάββατο (13/7) ο Κούλης Δουρέκας, ο οποίος από το 2018 είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στους ρεντς από διάφορα πόστα, έχοντας συνεργασία τόσο με την πρώτη ομάδα των ρεντς όσο και με την Ακαδημία της.

Όσο για το νέο βήμα στην καριέρα του, αυτό θα είναι στην Σαουδική Αραβία, με την NEOM Sports Club της δεύτερης κατηγορίας της χώρας να τον πείθει να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ της ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, πέρα από την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας, η αποχώρησή του από την ομάδα της Premier League δεν αποκλείεται να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα και για λογαριασμό του Ολυμπιακού, παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στην NEOM Sports Club

"Έχω περάσει 5 ξεχωριστά χρόνια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είμαι απίστευτα ευγνώμων στον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη και τον κύριο Μιλτιάδη Μαρινάκη για την πίστη τους σε μένα και την υποστήριξη που μου παρείχαν κατά τη διάρκεια της θητείας μου τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Νότιγχαμ.

Ονειρευόμασταν να επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ και πετύχαμε αυτό το όνειρο μετά από 23 δύσκολα χρόνια. Οι αφοσιωμένοι παίκτες μας, οι προπονητές, το τεχνικό επιτελείο και το διοικητικό επιτελείο που ήταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια έκαναν δυνατό αυτό το επίτευγμα.

Το πιο σημαντικό, οφείλουμε αυτή την επιτυχία στους εξαιρετικούς οπαδούς μας, που καλωσόρισαν την οικογένειά μου και εμένα στο Νότιγχαμ. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Καθώς προχωράω σε νέες προκλήσεις, θα αγαπώ πάντα τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα έχω για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό", τόνισε ο Κούλης Δουρέκας στην ιστοσελίδα της Νότιγχαμ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ