EURO

Ντάιερ εναντίον Ντέιβις

Ντάιερ εναντίον Ντέιβις

Συμπαίκτες στην Τότεναμ, αντίπαλοι στο Euro 2016. Έρικ Ντάιερ και Μπεν Ντέιβις πριν την αναμέτρηση Αγγλίας - Ουαλίας διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα κουίζ που αφορά την διοργάνωση στα γήπεδα της Γαλλίας.

Έρικ Ντάιερ και Μπεν Ντέιβις αγωνίζονται μαζί με τη φανέλα της Τότεναμ στα γήπεδα της Premier League, ωστόσο σε αυτά της Γαλλίας για το Euro 2016 είναι αντίπαλοι.

Ο πρώτος αγωνίζεται στην εθνική Αγγλίας, ο δεύτερος στην εθνική Ουαλίας και το απόγευμα της Πέμπτης (16/6, 16:00) θα κοντραριστούν για την 2η αγωνιστική του Β' ομίλου της διοργάνωσης. Πριν την αναμέτρηση, οι δύο συμπαίκτες στους "Spurs" διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα κουίζ αναφορικά με το Euro 2016.

Πόσες φορές έχει διοργανώσει Euro η Γαλλία; Ποιος τερμάτισε δεύτερος στο γκρουπ Ε' στα προκριματικά; Πόσο χρονών ήταν ο Μπεν Ντέιβις όταν έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Ουαλίας; Μπορείς να ονομάσεις τρεις από τις πόλεις που φιλοξενούν παιχνίδια του Euro στη Γαλλία; Απέναντι σε ποια ομάδα έκανε ο Έρικ Ντάιερ το ντεμπούτο του στην εθνική Αγγλίας; Αυτές ήταν οι ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν Ντάιερ και Ντέιβις και η μονομαχία τους εξελίχθηκε σε θρίλερ μέχρι το τέλος...

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ