ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Νταλακούρας: "Τα δύσκολα πέρασαν"

Νταλακούρας: "Τα δύσκολα πέρασαν"
νταλακούρας

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είναι ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα σύμφωνα με τον Γιάννη Νταλακούρα

Αυτό τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "καναρινιών" στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή, τονίζοντας παράλληλα πως θα υπάρξουν αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα.
"Πιστεύω ότι τα δύσκολα πέρασαν. Ήμασταν καλοί αυτή την εβδομάδα και θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στα καλά αποτελέσματα.

Αναγκαστικά λόγω των απουσιών θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα ωστόσο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά με λίγη τύχη μπορούμε να τα καταφέρουμε", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νταλακούρας.

Από την πλευρά των παικτών στην συνέντευξη Τύπου, παραβρέθηκε ο Τάσος Δέντσας, ο οποίος εκτός από την αναφορά που έκανε στον αγώνα, δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει την συνεργασία του με τον σύλλογο του Αγρινίου.

"Το παιχνίδι είναι δύσκολο, εμείς όμως ήμαστε επαγγελματίες και δεν πιστεύω ότι μας έχουν επηρεάσει τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα", είπε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γιάννης Νταλακούρας για την αναμέτρηση με τα "λιοντάρια" δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Δημούτσο, Μουμίν και τους τραυματίες Γκούρμα και Χάτζιτς.








TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ