ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Νταλακούρας: "Θα επανέλθουμε γρήγορα στην Σούπερ Λιγκ"

Νταλακούρας: "Θα επανέλθουμε γρήγορα στην Σούπερ Λιγκ"
INTIME SPORTS

Σίγουρος ότι ο Παναιτωλικός άμεσα θα επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία δήλωσε ο Γιάννης Νταλακούρας.

Να παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου ο Φώτης Κωστούλας έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα του Παναιτωλικού ο Γιάννης Νταλακούρας.

Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου υποστήριξε πως αν συμβεί αυτό τότε ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα και όλοι μαζί θα την φέρουν και πάλι στην Σούπερ Λιγκ.

"Για το παιχνίδι δεν θα ήθελα να πω πολλά. Η ομάδα μου προσπάθησε να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες που είχε πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε κάποιες στιγμές να μπούμε στο παιχνίδι μετά το 1-0. Δεν ξέρω αν ήταν γκολ αυτό που πετύχαμε η όχι. Από τη στιγμή που το σκορ έγινε 2-0 ήταν δύσκολο για εμάς να διεκδικήσουμε οτιδήποτε άλλο".

Είπε αρχικά και συνέχισε: "Το σημαντικό για τον Παναιτωλικό είναι η επόμενη μέρα. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα με τον κόσμο που έχει, την διοίκηση και τον πρόεδρο που ελπίζω να συνεχίσει, πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι στην Σούπερ Λιγκ. Χρειάζεται όμως όλοι εμείς να κάνουμε μια βαθιά κριτική όχι μόνο για ότι έχει συνέβη φέτος αλλά και για τα προηγούμενα χρόνια και να βρεθούμε και πάλι εδώ ποιο σοφοί.

Θέλω να πω εκ μέρους όλων ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Γιατί νομίζω ότι αυτό που είδε η Σούπερ Λιγκ εκ μέρους των φιλάθλων μας ήταν εκπληκτικό. Σε όσα είπα προηγουμένως θα παίξει

Είναι δύσκολο το επόμενο διάστημα για τον Παναιτωλικό. Νομίζω όμως ότι μπορούμε να βγούμε εν μέρει από την δυσκολία".

Εσείς θα βοηθήσετε την ομάδα να επανέλθει στην Σούπερ Λιγκ;

"Νομίζω και το έχω ξαναπεί ότι το πρώτο και κύριο είναι να παραμείνει ο κ. Κωστούλας. Όλα τα άλλα θα τα δούμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ