ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Νταλακούρας: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι"

Νταλακούρας: "Το πιο σημαντικό παιχνίδι"
νταλακούρας

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού χαρακτήρισε κρίσιμη την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εθνικό Αστέρα

"Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι. Είναι δύσκολη ομάδα όπως και όλες οι ομάδες στην Β’ Εθνική, έχει καλά στοιχεία, εμπειρία αλλά και αδυναμίες τις οποίες έχουμε μελετήσει και νιώθω ότι θα το κερδίσουμε το παιχνίδι", είπε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής.

Όσον αφορά τις απώλειες που θα έχουν τα "καναρίνια", ο κ. Νταλακούρας ανέφερε: " Ο Γκούρμα και ο Θεοδωρίδης είναι μεγάλες απώλειες, με τον δεύτερο να κάνει αγώνα προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Σάμπα θα είναι έτοιμος σε 15 ημέρες. Ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και σιγά σιγά μπαίνει στον ρυθμό της ομάδας. Ίσως να είναι στην αποστολή σε κάποιο από τα επόμενα ματς. Γίνονται προσπάθειες να βρουν όλοι τον καλό τους εαυτό και πιστεύω μπορούν δώσουν περισσότερα".

Αποχωρήσεις από το τιμ


Στο μεταξύ, με ανακοίνωση της η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως αποχώρησαν από τον σύλλογο, ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης και ο ιατρός Γρηγόρης Ζήσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"1. Ανακοινώνεται ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον γυμναστή Σάκη Παντελίδη. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για την προσφορά του στην ομάδα μας, το ξεχωριστό ήθος που επέδειξε ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος και το έργο που επιτέλεσε στο διάστημα της συνεργασίας μας. Του εύχεται ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.



2. Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ αποφασίστηκε η αναδιάρθρωσή του και στο νέο Δ.Σ. δεν θα βρίσκεται ο κ. Γρηγόρης Ζήσης. Επίσης απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ως ιατρός της ομάδας. Τον ευχαριστούμε για την έως τώρα άριστη συνεργασία και την προσφορά του στον Παναιτωλικό".







TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ