ΑΡΗΣ

Νταρίντα: "Υπήρξε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, όνειρο οι εικόνες με τους 30.000 οπαδούς μας στον τελικό του Κυπέλλου το 2010"

Νταρίντα: "Υπήρξε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, όνειρο  οι εικόνες με τους 30.000 οπαδούς μας στον τελικό του Κυπέλλου το 2010"
Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα με τη φανέλα του Άρη σε αγώνα στη Stoiximan Super League EUROKINISSI SPORTS

Συνέντευξη στη Γερμανία παραχώρησε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, με τον χαφ του Άρη να αναφέρεται στο καλοκαιρινό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του, στη ζωή του στη Θεσσαλονική και το όνειρο που έχουν όλοι στον Άρη να δουν την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Στο γερμανικό "Kicker" μίλησε ο κεντρικός μέσος του Άρη, Βλάντιμιρ Νταρίντα, σε μία συνέντευξη που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 για να τον αποκτήσει, μια μεταγραφή που δεν προχώρησε λόγω απροθυμίας της διοίκησης να χάσει τον βασικό της χαφ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, στις επιδόσεις του με τους "κίτρινους", τη δραματική πρόκριση επί της Ένωσης στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς επίσης και στο όνειρο στο οποίο έχουν όλοι στον σύλλογο.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Νταρίντα στο "Kicker":

Για το εάν γνωρίζει ότι ο ίδιος κατέχει το ρεκόρ με τα περισσότερα χιλιόμετρα σε αγώνα της Bundesliga με 14,65: "Δύσκολη ερώτηση, κάποτε έκανα ρεκόρ. Αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς αν ήταν αυτός ο αριθμός. Αυτό δείχνει ότι συχνά έτρεχα πολύ. Η δύναμή μου στο τρέξιμο με συνόδευε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, έτσι μπορούσα πάντα να βοηθώ τις ομάδες μου"

Για το εάν τρέχει εξίσου και στη Stoiximan Super League: "Ναι, είναι αρκετά απαραίτητο. Μέσα από τον κανονικό γύρο και τα επόμενα playoff, οι πέντε ή έξι κορυφαίες ομάδες παίζουν μεταξύ τους τουλάχιστον τέσσερις φορές τη σεζόν. Αυτό το κάνει τουλάχιστον 20 παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Οι κορυφαίες ομάδες εδώ παίζουν πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα δεν καταγράφει ακριβώς αριθμούς τρεξίματος, αλλά το προσωπικό και οι αναλυτές μας συλλέγουν τις μετρήσεις GPS μας. Πάντα λένε ότι ο προπονητής πρέπει πάντα να με ξεκινάει και να μην με αντικαθιστά, γιατί αυτό σημαίνει ότι ο μέσος όρος της ομάδας μας είναι υψηλότερος"

Για το γεγονός ότι με μόλις μισή αγωνιστική σεζόν επιλέχθηκε στην καλύτερα ενδεκάδα του πρωταθλήματος: "Μπήκα καλά στην ομάδα από την αρχή. Λειτούργησε αμέσως. Ήμουν έκπληκτος που όλα λειτουργούσαν τόσο καλά. Ο σύλλογος είχε τεράστια εμπιστοσύνη σε μένα και μπορούσα να παίξω ελεύθερα. Γενικά το παιχνίδι παίζεται πιο επιθετικά και με λιγότερες τακτικές. Όλα αυτά μάλλον με ωφέλησαν"

Για το ότι το καλοκαίρι έλαβε πρόταση από την ΑΕΚ: "Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά ο ιδιοκτήτης του συλλόγου μας δεν ήθελε να μπει σε συζητήσεις. Μετά από δύο-τρεις μέρες το θέμα διευθετήθηκε, μου ζητήθηκε και συμφώνησα με αυτή την απόφαση. Η οικογένειά μου και εγώ νιώθουμε πολύ άνετα εδώ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη"

Για τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης απέκλεισε την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson και για τη διεκδίκηση του πρώτου του τίτλου της ομάδας μετά το 1970: "Κερδίσαμε στα πέναλτι μετά από δύο ισοπαλίες, αλλά αυτό είναι μέρος του Κυπέλλου. Πλέον θα παίξουμε στα προημιτελικά με τη Νίκη Βόλου και μετά θα με τον νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ - Παναιτωλικός. Βλέπουμε πόσο λαχταρούν οι οπαδοί μας για τον τελικό κάθε μέρα. Η πίεση είναι μεγάλη. Ο Άρης έφτασε για τελευταία φορά στον τελικό το 2010 , όταν 30.000 οπαδοί ταξίδεψαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Τέτοιες εικόνες είναι όνειρο για όλο τον σύλλογο'

Για το εάν είναι συγκεντρωμένος στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου: "Ναι, γιατί υπάρχουν τρία εισιτήρια για την Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και η διαφορά μας είναι ήδη μεγάλη. Η κατάκτηση του Κυπέλλου θα σήμαινε και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το καλοκαίρι χάσαμε την ευκαιρία να προκριθούμε στη φάση των ομίλων του Conference League. Θα μπορούσαμε να το ξανακάνουμε αυτό"

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ