ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ντάρμπισιρ: "Ήταν θέμα ψυχολογίας"

Ντάρμπισιρ: "Ήταν θέμα ψυχολογίας"
νταρμπισιρ

"Ήταν θέμα ψυχολογίας η ήττα...", δηλώσε ο Ντάρμπισιρ. Κουτσιανικούλης: "Ευχαριστημένος..."

Ο Άγγλος επιθετικός των ερυθρολεύκων μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς τόνισε: "Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες όμως δεν βάλαμε τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν είναι θέμα απουσιών ή κούρασης η σημερινή ήττα. Υπάρχει αρκετή απογοήτευση όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να ανακάμψουμε".

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ του νικητήριου γκολ του Εργοτέλη, Βασίλης Κουτσιανικούλης, δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου και από τα όσα ακούγονται (για το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων) όμως το σημαντικότερα θέμα είναι η ομάδα και η παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα κάναμε μια σπουδαία νίκη η οποία ίσως να σημαίνει παραμονή στη κατηγορία".



Ο Μενδρινός στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες: "Δεν νομίζω ότι ήμασταν τόσο κακοί. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες όμως ο Eργοτέλης σκόραρε. Η κακή ψυχολογία πρέπει να ξεπερνιέται και εκεί ακριβώς ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες. Πάντα υπάρχουν ελπίδες και το ίδιο συμβαίνει και με τον αγώνα με την Σεντ Ετιέν. Δεν ασχολούμαστε ακόμα με τον ΠΑΟ αφού προηγείται το ματς της Γαλλίας".



Από την πλευρά των νικητών ο Ορφανός τόνισε: "Κάναμε χαρούμενο το κόσμο μας και μ' αυτή τη νίκη ανεβαίνουμε βαθμολογικά. Πλέον βλέπουμε τη συνέχεια με διαφορετικό μάτι οφείλουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί τόσο με τους μικρούς όσο και με τους μεγάλους αντιπάλους".



Τέλος, ο πρόεδρος των κρητικών Απόστολος Παπουτσάκης δεν έκρυψε την χαρά του, υπογραμμίζοντας: "Κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωταθλητή. Αρχίζουμε να σιγουρεύουμε την παραμονή. Το πριμ που έδωσα στα παιδιά σήμερα είναι 30.000 ευρώ ενώ τους χαρίζω και το μισό πρόστιμο από τον αγώνα με το Πανθρακικό (40.000). Ευχαριστούμε το κόσμο που είναι πάντα κοντά μας. Επιτέλους οι παίκτες του Εργοτέλη κατάλαβαν ποιοι είναι".

Ανησυχία για Ντομί, Μπελούτσι


Τα προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχουν σταματημό καθώς ο Μπελούτσι πονάει στο αριστερό ισχύο, ενώ ο Ντομί έχει πιθανότατα θλάση στο αριστερό δικέφαλο. Ο Αργεντινός θα εξεταστεί την Δευτέρα και θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ για τον Γάλλο αν ισχύουν οι εκτιμήσεις περί θλάσης τότε χάνει σίγουρα την Σεντ Ετιέν. Όλα θα κριθούν την Δευτέρα...




TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ