ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ντάσιος: "Δεν κωλώσαμε"

Ντάσιος: "Δεν κωλώσαμε"
Ντάσιος

Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα και δεν "κωλώσαμε"" δήλωσε στο Σούπερsport fm o Γιώργος Ντάσιος

Αναλυτικά είπε για την χθεσινή ιστορική πρόκριση της ομάδας του:


"Από την αρχή δεν "κωλώσαμε" και δεν "ψαρώσαμε". Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα. Είναι μεγάλη η χαρά. Δεν κερδίζεις κάθε μέρα την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό, ειδικά μέσα στην έδρα του και με τόσο κόσμο. Περιμέναμε όλοι πώς και πώς τη λήξη της παράτασης για να πανηγυρίσουμε.

Μάθαμε πως ο κόσμος στα Γιάννενα τα γκρέμισε όλα. Έγινε χαμός από τους φιλάθλους μας. Το μόνο που φοβήθηκα ήταν ο διαιτητής, γιατί όπως είδαμε έκανε λάθος και στις δύο φάσεις των γκολ του Ολυμπιακού. Το πέναλτι δεν έγινε ποτέ και στο δεύτερο γκολ είχε προηγηθεί φάουλ στον αμυντικό μας".




Ενώ για τη συνέχεια του κυπέλλου με αντίπαλο τη Λάρισα τόνισε:



"Υπάρχουν δύο παιχνίδια με τη Λάρισα. Αν μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, μπορούμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας και μετά καλοβλέπουμε την κούπα. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες. Έχουμε και εμείς καλή ομάδα.

Υπήρχαν πολλές εκπλήξεις ως τώρα στο Κύπελλο. Δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά. Ο Παναθηναϊκός ίσως έχει ένα προβάδισμα λόγω ονόματος, αλλά τα ονόματα δεν φτιάχνουν ομάδα, ούτε παίζουν μπάλα".



Για τα πολλά παιχνίδια είπε πως...αντέχουν

"Υπάρχει μεγάλη κούραση από τα συνεχή παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αλλά η ομάδα διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες και πιστεύω πως θα αντεπεξέλθουμε. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία".





TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ