ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Νταβατζήδες και παίκτες της... φάπας"

"Νταβατζήδες και παίκτες της... φάπας"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, έκανε διευκρινήσεις για το αν θα φύγει ή θα μείνει στο «τιμόνι» της ομάδας, ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της σωτηρίας θα επιτευχθεί και μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους "νταβατζήδες" του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους παράγοντες που έχουν τους παίκτες στη… φάπα και τους πληρώνουν με φιλάκια.

Δημοσιεύματα στις εφημερίδες της Τρίτης ανέφεραν ότι ο Γιώργος Σπανός δήλωσε προς τους παίκτες του ότι αν "πέσουμε κατηγορία, εγώ θα φύγω". Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον "Sentra FM" έριξε φως το θέμα.

"Κύριοι πρέπει να αποφασίσετε σε ποιες ομάδες θέλετε να παίζετε ποδόσφαιρου και με ποιους προέδρους. Θέλετε σε ομάδες με συνέπεια και διαδρομή όπως ο Ατρόμητος ή ομάδες που θα σας έχουν στη φάπα και θα σας πληρώνουν κάθε οκτώ μήνες" επανέλαβε τα λεγόμενα του προς τους παίκτες ο πρόεδρος του Ατρομήτου.

Και συνέχισε: "Τους είπα ότι είναι υποχρεωμένοι να θωρακίσουν την ομάδα σε ένα αστείο ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο δεν τηρούνται οι νόμοι. Αν ίσχυαν οι νόμοι δεν θα έπαιζαν ούτε πέντε ομάδες. Είναι υποχρέωση σας λοιπόν, τους είπα, απέναντι σε μια ομάδα με τη διαδρομή και τις αρχές του συλλόγου, να τη θωρακίσουν ως το τέλος. Διαφορετικά θα δουλεύουν σε ομάδες που θα τους έχουν στη σφαλιάρα και στη φάπα και αντί για χρήματα θα τους πληρώνουν σε… φιλάκια".

Για να προσθέσει: "Σημασία πλέον έχουν οι πράξεις κι όχι τα λόγια. Γνωρίζουμε όλοι πως είναι δομημένο το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο ομάδες που φτιάχτηκαν στο πόδι, χωρίς συγκρότηση, χωρίς πρόγραμμα ή οργανόγραμμα διακρίνονται και προχωρούν".

"Θα πάρουμε τα ματς που πρέπει να πάρουμε"

Όσο για τη μάχη της παραμονής; Ο Γιώργος Σπανός υπογράμμισε: "Αυτή τη στιγμή απέχουμε τρεις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Πιστεύω και δεν το λέω για να ευλογήσω τα γένια μας, ότι έχουμε την ποιότητα και το ρόστερ για να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις.

Βρεθήκαμε σε αυτές από δικά μας λάθη. Κατ’ επανάληψη έχουμε προηγηθεί στην έδρας μας και δείξαμε αδυναμία να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Αυτό έγινε σε τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια".

Και συνέχισε λέγοντας: "Δεν μας απασχολεί το πρόγραμμα. Ο Ατρόμητος θα πάρει τα ματς που πρέπει να πάρει για να μείνει. Άλλωστε στον πρώτο γύρο στα ματς που θεωρητικά δεν υπολογίζαμε πήραμε τους περισσότερους πόντους. Έχουμε την ποιότητα και τις αρχές να μείνουμε. Και πρέπει να μείνουμε γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από ομάδες σαν τον Ατρόμητο".

Ακολούθως αναφέρθηκε και στην πρόκληση του Ατρομήτου που αφορά την πρόκριση στον τελικό:
"Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι στην καλή της ημέρα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουμε, όμως, προτεραιότητες. Προέχει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπου θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε ψυχολογία και μετά να πάμε στο Βόλο. Είναι διαφορετικά ματς. Εγώ που φτάσαμε, όμως, δεν μπορούμε να αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη".

"Νταβατζήδες του ποδοσφαίρου"

Τέλος σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου με τις αποκαλύψεις για κασέτες και στημένα ματς. "Έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας διάλογοι που το μόνο που κάνουν είναι να δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν θεσμοί και περιμένω να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν μπορούμε να μπαίνουμε όλοι οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ίδιο τρυπάκι, με αυτούς που σκέφτονται ανορθόδοξα και λειτουργούν ως νταβατζήδες του πρωταθλήματος. Η δικαιοσύνη πρέπει να ψάξει το θέμα και να φτάσει μέχρι το κόκκαλο για να βρει λύσεις".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ