ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ντε Χέα: "Ντρέπομαι για τις εμφανίσεις μας, νιώθω φρικτά στο γήπεδο"

Ο Νταβίντ ντε Χέα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ
Ο Νταβίντ ντε Χέα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Νταβίντ ντε Χέα δήλωσε πως αισθάνεται ντροπιασμένος για τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά τη νέα απώλεια βαθμών κόντρα στην Τσέλσι βλέπει τις πιθανότητες για το Champions League να μειώνονται δραματικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει μόλις στο ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια και είναι βέβαιο πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς τρόπαιο, ενώ βλέπει και το Champions League να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από το πεδίο της.

Ο κίνδυνος είναι μεγάλος για την ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, καθώς παρότι βρίσκεται στην έκτη θέση, το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Ευρώπης είναι υπαρκτό, δεδομένου ότι οι Γουέστ Χαμ και Γουλβς ακολουθούν και είναι πίσω με δύο και πέντε βαθμούς αντίστοιχα.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Νταβίντ ντε Χέα, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην ισοπαλία με την Τσέλσι, δήλωσε πως νιώθει ντροπή για την εικόνα των κόκκινων διαβόλων.

"Είναι δύσκολο. Για μένα, είναι πολύ σκληρό. Είμαι εδώ πολλά χρόνια, ήμουν στο γήπεδο και στο 3-0 ή 4-0 είναι πολύ οδυνηρό. Ντρέπομαι μερικές φορές, νιώθω... είναι δύσκολο να πω, αλλά νιώθω φρικτά στο γήπεδο.

Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να αλλάξουμε αυτή τη νοοτροπία και τα πάντα και όλοι κάνουν ό,τι μπορούν και προσπαθούμε να κερδίζουμε παιχνίδια και να είμαστε στις πρώτες θέσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντε Χέα στο Sky Sports.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ