SERIE A

Ντε Μπιάσι: "Ψάχνουμε κίνητρα και υπερηφάνεια"

Ντε Μπιάσι: "Ψάχνουμε κίνητρα και υπερηφάνεια"
Ντε Μπιάσι-Τορίνο

Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάστηκε ως ο νέος τεχνικός της Τορίνο και ζήτησε από την ομάδα του κίνητρο, υπερηφάνεια και προσωπική αξιοπρέπεια για να μείνει στην κατηγορία

Ο προπονητής από το Τρεβίζο ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε να κρατήσει πέρυσι την Τορίνο στα σαλόνια της Serie A, ενώ και φέτος αναμένεται να έχει δύσκολο έργο, καθώς η απόσταση που τους χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει μειωθεί στους τέσσερις πόντους.
"Η ομάδα έχει ποιότητα που προφανώς δεν έχει καταφέρει να δείξει μέχρι στιγμής. Θα χρειαστεί να βρούμε κίνητρο, υπερηφάνεια και προσωπική αξιοπρέπεια", τόνισε κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από τον πρόεδρου Ουρμπάνο Καίρο, και συνέχισε:

"Η Τορίνο ήταν ένα σημαντικό βήμα στην επαγγελματική ζωή μου. Τα έχω πάει καλά εδώ στο παρελθόν και εύχομαι να κάνω το ίδιο και στο μέλλον. Τα δύο επόμενα ματς είναι με αντιπάλους τις Ίντερ και Φιορεντίνα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε πόντους.

Τα πράγματα θα είναι δύσκολα, όμως δεν νικάει πάντα ο δυνατότερος στη ζωή. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να εκμεταλλευτούμε τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν".

Όσον αφορά για την εμπειρία που είχε στην Πριμέρα Ντιβισιόν στον πάγκο της Λεβάντε, από την οποία αποχώρησε μεσούσης της σεζόν λόγω των οικονομικών προβλημάτων που μάστιζαν το σύλλογο, ο Ντε Μπιάσι ανέφερε:

"Η Λεβάντε ήταν μία δύσκολη αλλά ασυνήθιστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να γυρίσω στην Τορίνο. Στην Ισπανία γνώρισαν μερικούς θαυμάσιους ανθρώπους, όμως τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά που έχουμε στη γκρανάτα".








TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ