ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ντε Μπρόινε: Ανοικτός στο ενδεχόμενο της Σαουδικής Αραβίας ο μεσοεπιθετικός της Σίτι

Manchester City's Kevin De Bruyne is in action during the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, May 4, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε απέναντι στην Γουλβς. © 2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μίλησε για την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας εξηγώντας πως δεν αποκλείει αυτή την επιλογή, ενώ επίσης δήλωσε πως τα πολλά χρήματα που προσφέρονται είναι ελκυστικά.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε παραδέχθηκε πως είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο "μετακόμισης" στο πρωτάθλημα της Premier League, ενώ επίσης τόνισε πως τα οι χρηματικές απολαβές στην Άπω Ανατολή είναι ένας ελκυστικός για τον ίδιο παράγοντας.

Εν μέσω δημοσιευμάτων για έντονο ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία για τον Βέλγο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, ο ίδιος μίλησε με ειλικρίνεια φανερώνοντας ένα πιθανό μονοπάτι για την καριέρα του στο άμεσο μέλλον

"Για τη Μισέλ (η σύζυγος), μια εξωτική περιπέτεια είναι εντάξει. Αυτές είναι επίσης συζητήσεις που κάνουμε όλο και περισσότερο ως οικογένεια. Στην ηλικία μου πρέπει να είσαι ανοιχτός σε όλα. Μιλάτε για απίστευτα χρηματικά ποσά σε κάτι που μπορεί να είναι το τέλος της καριέρας μου. Μερικές φορές πρέπει να το σκέφτεσαι αυτό", τόνισε ο Ντε Μπρόινε.

"'Αν παίξω εκεί για δύο χρόνια, θα μπορέσω να κερδίσω ένα απίστευτο ποσό χρημάτων. Πριν από αυτό έπρεπε να παίξω ποδόσφαιρο για 15 χρόνια. Μπορεί να μην φτάσω ακόμη αυτό το ποσό. Τότε πρέπει να σκεφτείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό στη συνέχεια. Αλλά προς το παρόν δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ ακόμα.

Μου απομένει ακόμη ένας χρόνος στο συμβόλαιό μου, οπότε πρέπει να σκεφτώ τι θα μπορούσε να συμβεί. Ο μεγαλύτερος γιος μου είναι τώρα οκτώ ετών και δεν ξέρει τίποτα άλλο από την Αγγλία. 'Ρωτάει επίσης πόσο καιρό θα παίζω για τη Σίτι. Όταν έρθει η στιγμή, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με συγκεκριμένο τρόπο".

Το συμβόλαιο του παίκτη του Γκουαρδιόλα λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν, όμως οι συζητήσεις για ανανέωση με νέους όρους με τους "Πολίτες" δεν έχουν ξεκινήσει.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ