ΑΓΓΛΙΑ

Ντε Τζέρμπι: "Ούτε η μητέρα μου θα μου εμπιστευόταν ομάδα στην αρχή της καριέρας μου"

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε ματς της Μπράιτον απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup | 23 Απριλίου 2023
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε ματς της Μπράιτον απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το FA Cup | 23 Απριλίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε τους προπονητές που αποτελούν αυτή τη στιγμή έμπνευσης για εκείνον, ενώ τόνισε πως στο ξεκίνημα της καριέρας του ούτε η ίδια η μητέρα του δεν θα του εμπιστευόταν να αναλάβει ομάδα.

Τα πρώτα -εξαιρετικά- δείγματα γραφής ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι τα έδωσε στην πατρίδα του με την Σασουόλο βάζοντάς την για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ιταλίας, ενώ τώρα συνεχίζει να φτιάχνει το όνομά του στον μαγικό κόσμο της Premier League ως προπονητής της Μπράιτον.

Η επίδρασή του στο παιχνίδι είναι τόσο σημαντική ώστε ακόμη και ο Πεπ Γκουαρδιόλα να τον αποθεώσει πρόσφατα, κάνοντας λόγο για έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς που υπάρχουν στο χώρο, με τον Ντε Τζέρμπι να αποκαλύπτει με τη σειρά του ποιοι είναι οι συνάδελφοί του που τον εμπνέουν μέσω συνέντευξής του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι δύσκολο για μένα να δω τον εαυτό μου ως πρότυπο για άλλους προπονητές, πάντα παρακολουθώ τους προπονητές που μου αρέσουν, όπως ο Ποστέκογλου, ο Γκουαρδιόλα, ο Σάρι, ο Μότα ή ο Ιταλιάνο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μιλώντας στο κανάλι του Youtube "Cronache di Spogliatoio" για να προσθέσει:

"Εξακολουθώ να μην πιστεύω ακόμη ότι είμαι προπονητής Premier League αν και έχω 70 ματς στους πάγκους. Άρχισα από την τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας, δεν άρχισα ως βοηθός κάποιου προπονητή ή ως μέλος κάποιου προπονητικού επιτελείου.

Ούτε η μητέρα μου δεν θα μου έδινε ομάδα για να καθοδηγήσω στο ξεκίνημα της προπονητικής καριέρας μου. Έχω κάνει τόσες πολλές προπονήσεις ώστε κάθε τρεις και λίγο σκέφτομαι "σκ@@ά", είμαι στην Premier League, είμαι στο Europa League".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ