ΑΡΗΣ

Ντέιλι: "Άρπαξα την ευκαιρία"

Ντέιλι: "Άρπαξα την ευκαιρία"
ντειλι

Οι Ίαν Ντέιλι και Σταύρος Λαμπριάκος μίλησαν για τη νέα σεζόν και τους στόχους του Άρη σε αυτήν

" Οι εντυπώσεις μου από την προετοιμασία με τον Άρη είναι καλές όπως και από τα φιλικά παιχνίδια όπου έχουμε δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ωστόσο συνεχίζουμε να δουλεύουμε αφού ακόμη δεν έχουμε φθάσει στα επίπεδα που θέλουμε", ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνή Ιρλανδού για την πορεία της προετοιμασίας ενώ για τις δικές του εμφανίσεις τόνισε: " Κερδίζω σε αυτοπεποίθηση κάτι που είναι φυσιολογικό για μένα. Διασκεδάζω το παιχνίδι και όσο πηγαίνει καλά η ομάδα θα είναι καλό και για μένα".

Για την τοποθέτησή του ως αριστερού μεσοεπιθετικού από τον Ιομάρ Μαζίνιο τόνισε πως: " Μου αρέσει αν και δεν είναι η θέση που έπαιζα στην Σίτι. Το ζήτημα είναι να κερδίζω τις μονομαχίες με τους αντιπάλους αμυντικούς κάτι που μου αρέσει", ενώ για την πορεία του Άρη την νέα χρονιά είπε: " Περιμένω να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την στιγμή αυτή όμως είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα".

Για τον ερχομό του στον Άρη ο Ντέιλι με απόλυτη ειλικρίνεια τόνισε: " Είναι αλήθεια ότι δεν παρακολουθούσα τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζοντας τις ομάδες που ήταν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Όταν ωστόσο είδα ότι δεν θα συνέχιζα στην Σίτι πήρα την ευκαιρία που έδωσε η πρόταση του Άρη και είμαι εδώ", με τον ίδιο να υποσχέθηκε δεδομένου του ανταγωνισμού που υπάρχει ότι: " Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις αλλά επαναλαμβάνω ότι θα προσπαθήσω και θα δουλέψω σκληρά".

Ο Ντέιλι αν και αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Σίτι παραδέχθηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης ενώ όσον αφορά την απόφασή του να έρθει σε ηλικία 19 χρονών στον Άρη είπε: " Ήμουν λίγο νευρικός στην αρχή. Ωστόσο στα 16 μου έφυγα από την Ιρλανδία και πήγα στην Αγγλία με το ποδόσφαιρο να είναι ποδόσφαιρο και ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Λαμπριάκος: "Έναν τίτλο με τον Άρη"

Από την πλευρά του ο Σταύρος Λαμπριάκος τόνισε πως στόχους του είναι η κατάκτηση ενός τίτλου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε αρχικά στην προετοιμασία της ομάδας φέτος, αλλά και τα δικά του προσωπικά «θέλω» τονίζοντας: " Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι πιο πλήρης από κάθε άλλη χρονιά. Αυτό που απομένει είναι να μονταριστεί και να επιλέξει ο προπονητής σε ποιους θα στηριχτεί τη νέα χρονιά.

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 27 παίκτες και ο κ. Μαζίνιο δεν έχει κατασταλάξει ακόμα. Η φιλοσοφία που προσπαθεί να μας μεταδώσει ο κ. Μαζίνιο και αυτό που θέλει από εμάς είναι να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και ο αντίπαλος να μας κυνηγάει, ώστε να κουράζεται. Του αρέσει να παίζουμε επιθετικά, αλλά με μέτρο. Δηλαδή να μην αφήνουμε τις θέσεις μας και να μη δημιουργούμε κενά στην άμυνα".

Κι όσο για τον στόχο που υπάρχει ο Λαμπριάκος είπε: " Στόχος μας είναι να έχουμε μια σταθερή ομάδα, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Αν αυτά επιτευχθούν, τότε η ομάδα θα πάει πιο ψηλά από την έξοδο στην Ευρώπη, που είναι ο κύριος στόχος. Σίγουρα, όμως, θα υπάρξουν και παιχνίδια που θα τα έχουμε αυτά τα στοιχεία, αλλά δεν θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Ο έμπειρος επιθετικός του Άρη επί προσωπικού τόνισε ότι: " Προσωπικά, είτε αγωνιστώ ένα λεπτό είτε ενενήντα, είμαι χαρούμενος μόνο και μόνο επειδή βρίσκομαι στον Άρη. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το νέο πρωτάθλημα και παρ' όλο που πάντα τέτοιον καιρό κρατώ μικρό καλάθι στα λεγόμενά μου, είναι η πρώτη φορά που είμαι τόσο αισιόδοξος, διότι βλέπω τις δυνατότητες που έχει ο Άρης φέτος".

Για δανεικός στην Μπάνφιλντ ο Μπατιόν

Όλα δείχνουν πως ο Ρομπέρτο Μπατιόν θα δοθεί με την μορφή δανεισμού στην Μπάνφιλντ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Το ενδιαφέρον της ομάδας της Αργεντινής προέκυψε σύμφωνα με δημοσίευμα της Ole και φαίνεται πως άμεσα το φλερτ θα έχει ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό θα αδειάσει η περισσευούμενη θέση στο ρόστερ της ομάδας του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Με Καζάρ Λάνκαραν αντί Τορίνο

Μετά από την ματαίωση του φιλικού με την Τορίνο, ο Άρης θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι αύριο Σάββατο με αντίπαλο την Καζάρ Λάνκαραν από το Αζερμπαιτζάν που προετοιμάζεται επί αυστριακού εδάφους. Η συγκεκριμένη ομάδα αν και έχει ιδρυθεί το 2004, έχει ήδη κατακτήσει μία φορά το πρωτάθλημα της χώρας της, τη σεζόν 2006-2007 και δύο φορές το κύπελλο, τη σεζόν 2006-2007, αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο!. Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Λιντς στα σύνορα Ιταλίας-Αυστρίας και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Στα αγωνιστικά τέλος ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν στην σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας του Άρη οι Ρονάλντο Γκιάρο, Ρενάτο Πιοβεζάν, Φρανθίσκο Χαβίτο και Τόνι Κάλβο για διαφορετικό λόγο ο καθένας.

























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ