ΑΓΓΛΙΑ

Ντέιβιντ Μπέκαμ: "Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ"

Ντέιβιντ Μπέκαμ: "Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ"
μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ισχυρίζεται πως δεν έχει καθόλου στο μυαλό του το ρεκόρ του Πίτερ Σίλτον, ο οποίος έχει 125 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας

Ο άσος της Μίλαν έχει 108 συμμετοχές με τα "λιοντάρια" έχοντας ισοφαρίσει τον Μπόμπι Μουρ, ενώ αν ξεκινήσει βασικός το Σάββατο με την Σλοβακία, θα είναι η 100η φορά που θα είναι στην ενδεκάδα.
"Δεν σκέφτομαι καθόλου αυτό το ρεκόρ, ασχολούμαι πάντα με το επόμενο παιχνίδι, καθώς ξέρω πόσο εύκολα και γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα", υποστηρίζει ο Μπέκαμ.

"Το ότι είμαι στην Μίλαν μου δίνει την δυνατότητα να βρίσκομαι σε αυτό το υψηλό επίπεδο, κάτι που είναι πάντα σημαντικό. Το απολαμβάνω και θέλω να συνεχιστεί".

"Κάθε φορά που είμαι στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας νιώθω μεγάλη τιμή, κάθε παίκτης νιώθει το ίδιο όταν συναντά την υπόλοιπη αποστολή. Το βρίσκομαι σε αυτήν τώρα είναι κάτι σπουδαίο για μένα".

"Όταν ήμουν στις 94 και 95 συμμετοχές δεν πίστευα πως θα φτάσω τις 100. Όταν έγινα αυτό, όλοι έκτιμούσαν πως αποσυρθώ, έτσι τώρα είμαι στις 108 κα ελπίζω να πάω και 109. Είμαι χαρούμενος με αυτό".

"Σκέφτομαι επίσης πως είναι από τα μεγαλύτερα κατορθώματα της καριέρας μου το ότι είμαι σε αυτήν την ομάδα στα 34 χρόνια μου με 108 συμμετοχές".

"Θα είναι κάτι ξεχωριστό για μένα αν παίξω. Είμαι χαρούμενος και μόνο που είμαι στην αποστολή και ελπίζω να πάω στις 109 συμμετοχές, είτε ξεκινήσω βασικός, είτε παίξω από τον πάγκο. Δεν είναι αυτό που μετράει, το σημαντικό είναι να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ