ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντελ Πιέρο: "Δεν καταλάβαινα τον Ρανιέρι"

Ντελ Πιέρο: "Δεν καταλάβαινα τον Ρανιέρι"
Ντελ Πιέρο-Γιουβέντους

Αιχμές για τον Κλαούντιο Ρανιέρι άφησε μετά το ματς με Σιένα ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, λέγοντας πως ο πρώην προπονητής έδινε τη δική του εξήγηση για κάποια πράγματα

"Νομίζω ότι ο Ρανιέρι έχει έναν τρόπο να βλέπει τα πράγματα που μόνο αυτός μπορεί να εξηγήσει", ξεκίνησε τις δηλώσεις του η "σημαία" των Τορινέζων και συνέχισε: "Δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα δύο γκολ στο ντεμπούτο του Φεράρα, όμως μην ξεχνάτε ότι έχω σκοράρει 19 φορές με τον Ρανιέρι.

Δυστυχώς τα γκολ μου έλειπαν τελευταία και λυπάμαι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Ο Φεράρα μου έδωσε αυτοπεποίθηση που κράτησε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι την εποχή που κερδίζαμε ήμασταν όλοι σπουδαίοι, ενώ στις δύσκολες στιγμές όλη η ευθύνη έπεφτε αποκλειστικά στον Ρανιέρι.



Αυτοί που καλούνται να προσφέρουν, όπως εγώ απόψε, πρέπει να τα δίνουν όλα. Το ίδιο συνέβη με τους Πάβελ Νέντβεντ και Μάουρο Καμορανέζι".

Αξίζει να σημειωθεί πως με το αποτέλεσμα αυτό, η "βέκια σινιόρα" εξασφάλισε την αυτόματη είσοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ακόμη και αν ισοβαθμήσει την τελευταία αγωνιστική με Μίλαν και Φιορεντίνα, υπερτερεί έναντι αυτών των ομάδων λόγω των αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους ματς.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ