ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Nτελ Πιέρο: "Έχουμε τη λέξη αντοχή στο dna μας"

Nτελ Πιέρο: "Έχουμε τη λέξη αντοχή στο dna μας"
New Image

Η περσινή δοκιμασία της Γιουβέντους στη Serie B είναι το κλειδί για το φετινό ικανοποιητικό ξεκίνημα της Γιουβέντους στην μεγάλη κατηγορία, σύμφωνα με τον αρχηγό της

Το κλίμα ευφορίας που επικρατεί στο στρατόπεδο των "μπιανκονέρι" αντικατοπτρίζεται άλλωστε από τα λόγια του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, στο περιθώριο της βράβευσης του καπιτάνο της Γιουβέντους από τον Πρίγκηπα Αλμπέρτο του Μονακό, με το βραβείο "Χρυσό Παπούτσι" 2007.
"Ο προπονητής μας πιστεύει ότι μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη στο Καμπιονάτο. Εγώ πιστεύω ότι είναι τέσσερις οι ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο: Μίλαν, Ρόμα, Ίντερ και Γιουβέντους.

Γιατί να μην κάνουμε ονειρα; Έχουμε επίσης το πλεονέκτημα ότι δεν αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη...",

τόνισε ο Ντελ Πιέρο στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "Gazzetta dello Sport", για να συνεχίσει με νόημα:

"Την περασμένη σεζόν αισθανόμασταν ότι είχαμε εναντίον μας όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, και για αυτό χρειάστηκε να εισάγουμε τη λέξη αντοχή στο dna μας. Νικήσαμε την Κάλιαρι γιατί ξέραμε πώς να αντέχουμε στις δύσκολες στιγμές.

Το πρώτο μεγάλο τεστ για τη Γιουβέντους στο φετινό πρωτάθλημα είναι η αναμέτρηση με τη Ρόμα, που θα λάβει χώρα στο "Ολίμπικο" σε τρεις εβδομάδες από τώρα (4η αγωνιστική), με τον αρχηγό των Τορινέζων να ανυπομονεί να αγωνιστεί.

"Η αδρεναλίνη ανεβαίνει, δείξαμε ήδη στο φιλικό ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε (νίκη με 5-2 για Γιούβε). Θα είναι ένα όμορφο τεστ, ένα μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε παίκτες μεγάλης κλάσης", κατέληξε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται τα τελευταία χρόνια στον παικτη που συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις από τους ποδοσφαιρόφιλους που ψηφίζουν μέσω του διαδικτύου στη σχετική ψηφοφορία, με τον Ντελ Πιέρο να ξεπερνάει τους Μπέκαμ, Μαλντίνι και Ρομπέρτο Κάρλος και να παραλαμβάνει τον τίτλο μετά τους Ρονάλντο (2006), Σεβτσένκο (2005), Νέντβεντ (2004) και Μπάτζο (2003).








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ