ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντελ Πιέρο: "Μπράβο στη διοίκηση"

Ντελ Πιέρο: "Μπράβο στη διοίκηση"
New Image

Την ικανοποίησή του για την παραμονή του Μπουφόν στην ομάδα, εξέφρασε ο "καπιτάνο" Ντελ Πιέρο. Υποσχέσεις για μεγάλη μετεγγραφή από τον πρόεδρο των "μπιανκονέρι"

"Η παραμονή του Μπουφόν ήταν μία εξαιρετική είδηση, ήταν μία εξέλιξη που την περιμέναμε και την προσδοκούσαμε όλοι.

Είμαστε πολοί ευχαριστημένοι από τις κινήσεις του προέδρου, αποτελεί εγγύηση για την ομάδα από κάθε άποψη",

τόνισε ο "καπιτάνο" των Τορινέζων, ο οποίος απέφυγε να πάρει θέση αναφορικά με το θέμα του δικού του συμβολαίου.

"Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για το δικό μου συμβόλαιο, υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Θα μιλήσω με την διοίκηση όταν θα είναι κατάλληλος ο χρόνος για να υπογράψουμε".

Αναφορικά με τις εκρεμμότητες που υπάρχουν στην ομάδα, με τα μεγάλα αστέρια της ομάδας που περιμένουν ανανέωση των συμβολαίων τους, ο έμπειρος επιθετικός υπογράμμισε:

"Θα με δυσαρεστούσε εάν μας βρει η επόμενη σεζόν χωρίς τους Καμορανέζι και Τρεζεγκέ, όμως αυτά είναι θέματα που θα εξετάσει η διοίκηση. Εγώ πάντως εύχομαι να παραμείνουν και οι δύο".

Eν αναμονή του νέου "χτυπήματος"...
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ομάδας, Κομπόλι Τζίλι, υπόσχεται ότι μετά την έλευση Ρανιέρι και την παραμονή Μπουφόν, η διοίκηση ετοιμάζεται και για νέο μετεγγραφικό χτύπημα.

"Μέσα σε μία, το πολύ δύο εβδομάδες θα ανακοινώσουμε έναν νέο παίκτη, έναν ιταλό πρωταθλητή.

Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στη Serie A, είμαι ικανοποιημένος από το νέο γκρουπ που δημιουργείται αλλά και για την ανανέωση του Μπουφόν.



Ο πορτιέρο μας έχει ακόμα πολλά κίνητρα, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους άλλους. Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει κάνει μεγάλες θυσίες προκειμένου να συνεισφέρει στην άνοδο της ομάδας στη Serie A.

Σήμερα παρουσιάστηκε το νέο επιτελείο, ευχαριστώ όλους όσους δούλεψαν στη Γιουβέντους τη φετινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Ντεσάμπ".














TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ