ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντελ Πιέρο: "Serie A, ερχόμαστε..."

Ντελ Πιέρο: "Serie A, ερχόμαστε..."
New Image

Την ανυπομονησία του να τελειώσουν οι διακοπές και να αγωνιστεί ξανά με τους "μπιανκονέρι" στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού πρωταθλήματος, εξέφρασε ο "Πιντουρίκιο"

"Το πάρτι στο στάδιο Κομουνάλε σηματοδότησε το τέλος της παρουσίας μας στην δεύτερη κατηγορία, ύστερα από μία μακριά και περιπετειώδη χρονιά.

Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες ενώ είχαμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας μέχρι να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο, σαν ένα παραμύθι δηλαδή που είχε χάπι εντ",

τόνισε στις δηλώσεις του ο αγαπημένος "Πιντουρίκιο" των τιφόζι της Γιουβέντους για να συνεχίσει:

"Δεν είναι εύκολο να κάνουμε απολογισμό για αυτούς τους μήνες, που ξεκίνησαν με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τον υποβιβασμό μας, και ίσως είναι πολύ νωρίς να κρίνω κάποιες καταστάσεις με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα.



Ανυπομονεί να επιστρέψει στη Serie A
Το μόνο που μετράει αυτή τη στιγμή είναι ότι κάναμε τη δουλειά μας, δείχνοντας σοβαρότητα και αφοσίωση, και αποδεικνύοντας την αληθινή μας αξία στον μοναδικό χώρο που μετράει, τον αγωνιστικό χώρο.

Τώρα θέλω να απολαύσω τις διακοπές μας, όμως πιστέψτε με όταν σας λέω ότι περιμένω πώς και πώς να γυρίσω. Πίσω στο σπίτι μου...".


Ο Ντελ Πιέρο δεν ξέχασε την τέχνη του γκολ ούτε στην άγονη γραμμή της Serie B, καταφέρνοντας να βρει 20 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως για εκείνον το σημαντικότερο πράγμα δεν είναι τα προσωπικά του επιτεύγματα:

"Ο προβιβασμός σημαίνει πολλά για εμένα, πέρα από την προσωπική μου ευχαρίστηση για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην κατηγορία που κατέκτησα.

Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που μοιράζομαι τα εύσημα με την υπόλοιπη ομάδα, εύσημα που είναι αρκετά για να σβήσουν τις άσχημες στιγμές που είχαμε μέσα στη χρονιά",

κατέληξε στις δηλώσεις του ο άνθρωπος-τοτέμ της σύγχρονης ιστορίας της Γιουβέντους.







TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ