EURO

Ντελίριο για Ρονάλντο από τις... Ουκρανές!

Ντελίριο για Ρονάλντο από τις... Ουκρανές!

Υποδοχή... ποπ σταρ επεφύλαξαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο εκατοντάδες γυναίκες στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική Πορτογαλίας. Διαβάστε για το "5% των γυναικών που έχει να κατακτήσει ακόμα" ο CR7!

Ο μεγαλύτερός του αντίπαλος, Λιονέλ Μέσι, έχει καταφέρει -αν και δύο χρόνια μικρότερος- να έχει δύο περισσότερες Χρυσές Μπάλες στην κατοχή του (3-1) αλλά και να τον περάσει φέτος στην λίστα των αρχικανονιέρηδων της La Liga (50-46 τα γκολ).

Το τελευταίο διάστημα όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει "πάρει τα πάνω του". Αφενός γιατί τον Μάιο κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας με τη Ρεάλ σπάζοντας μετά από τρία χρόνια την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα και αφετέρου γιατί στο Euro 2012 είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Πορτογαλίας, οδηγώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μέχρι τα ημιτελικά.

Η δε επιτυχία της Πορτογαλίας που φέρει τη δική του υπογραφή σε μεγάλο βαθμό έχουν εκτοξεύσει στα ύψη τη δημοτικότητά του, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που να βρίσκεται στην Ουκρανία και να αισθάνεται πως είναι στην πατρίδα του.

Όπως αναφέρει η ιταλική "Tuttosport" κατά την άφιξη της της Εθνικής Πορτογαλίας στο Ντόνετσκ, εκτυλίχτηκαν απίστευτες σκηνές στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου που φιλοξενεί τους Ίβηρες ("Hotel Victoria Center"), και το οποίο βρίσκεται δύο βήματα δρόμος από την "Donbass Arena".

Και αυτό γιατί εκατοντάδες εκστασιασμένοι οπαδοί, με το 80% εξ αυτών να είναι γυναίκες, αποθέωσαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον οποίο μάλιστα φώναζαν ρυθμικά τη λέξη "Naykrasivishyi", δηλαδή "όμορφος"!

Είναι δε τέτοια η απήχηση που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο "ωραίο φύλο", ώστε να υπάρχει σχετική ερώτηση στον τεχνικό της Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το ματς με τους Ισπανούς.

Ενώ λοιπόν όλοι έκαναν ερωτήσεις για την τακτική της Πορτογαλίας, τον διαιτητή, τη μονομαχία μεταξύ των Ισπανών και των Πορτογάλων παικτών που ανήκουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένας ντόπιος δημοσιογράφος του απηύθυνε το ακόλουθο ερώτημα:

"Το ξέρετε ότι το 95% των Ουκρανών γυναικών τρελαίνεται για τον Ρονάλντο και ονειρεύεται μία νύχτα μαζί του;'

Για να πάρει την εξής "πληρωμένη" απάντηση από τον Μπέντο: "Λοιπόν, γνωρίζοντας τον Κριστιάνο και την φιλοδοξία του μπορώ να πω ότι θα κάνει τα πάντα, στο γήπεδο, για να κατακτήσει και το 5% που του λείπει..."

"Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ