ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ντεμπούτο ο Εντίνιο, γκολ ο Μπρούνο Άλβες

Ντεμπούτο ο Εντίνιο, γκολ ο Μπρούνο Άλβες
εντίνιο

Ο Εντίνιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Πορτογαλίας κόντρα στην Νότιο Αφρική, σκόραρε ο Μπρούνο Άλβες (videos)

Ένας πρώην άσος της ΑΕΚ, ο Μπρούνο Άλβες, πέτυχε γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 4', ενώ οι Πορτογάλοι επικράτησαν με 2-0, αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε με το αυτογκόλ του Τβάλα στο 56'.
Ο κεντρικός αμυντικός της Πόρτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Νάνι, ενώ αγωνίστηκε σε όλο το ματς, όπως και ο Εντίνιο.

Όσον αφορά στο αυτογκόλ, προήλθε εκ νέου από κόρνερ του Νάνι και ο Τβάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του προλαβαίνοντας τον Εντίνιο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ μπορεί να πανηγύρισε σαν να είχε σκοράρει, αλλά τελικά του στέρησε ένα ιδανικό διεθνές ντεμπούτο με γκολ ο αντίπαλος αμυντικός.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Εντουάρντο, Νέλσον, Ρικάρντο Καρβάλιο (46' Ρολάντο), Μπρούνο Άλβες, Γκονσάλο Μπραντάο, Μανίς (58' Κριστιάνο Ρονάλντο), Πέπε (74' Τιάγκο), Ντέκο (62' Ζοάο Μουτίνιο), Νάνι (58' Ραούλ Μεϊρέλες), Εντίνιο, Ντάνι (58' Σιμάο).
ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ: Κούνε, Γκάξα, Νασίφ Μόρις, Μοκοένα, Τβάλα, Μοντισέ (76' Μορίρι), Πίνααρ (65' Μομπούσι), Σιμπάγια, Πάρκερ (78' Μασέγκο), Ντάβιντς (73' Μασιλέλα), Τσαμπαλάλα (65' Κενιέζα).

Πορτογαλία - Νότιος Αφρική 2-0

















TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ