ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ντεπάι: Πιθανό το πρόωρο αντίο με την Κορίνθιανς λόγω χορηγού

Ο Μέμφις Ντεπάι σε αγώνα της Κορίνθιανς στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα απέναντι στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε | 21 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Μέμφις Ντεπάι σε αγώνα της Κορίνθιανς στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα απέναντι στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε | 21 Σεπτεμβρίου 2024 @2024 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Η Κορίνθιανς έκανε το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι όμως ο Ολλανδός επιθετικός κινδυνεύει να δει την πόρτα της εξόδου από τον βραζιλιάνικο σύλλογο εξαιτίας ενός... χορηγού.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μέμφις Ντεπάι αιφνιδίασε άπαντες όσον αφορά στην επιλογή του νέου ποδοσφαιρικού σταθμού στην καριέρα του, με τον 30χρονο Ολλανδό φορ να αφήνει την Ευρώπη έπειτα από μία άκρως αξιόλογη διαδρομή σε Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λιόν, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο και να μετακομίζει στην Νότια Αμερική.

Η τυχερή της υπόθεσης ήταν η Κορίνθιανς που τον έπεισε να υπογράψει μαζί της διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ωστόσο με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την ανακοίνωση του σπουδαίου deal, ο παίκτης φαίνεται να βρίσκεται "στον αέρα".

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του "Finances of Sport", Πάουλο Βινίσιους Κοέλιο, η Κορίνθιανς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τερματίσει το συμβόλαιο του Ντεπάι, με την αιτία να κρύβεται πίσω από τον βασικό χορηγό του ιστορικού συλλόγου, που είχε αναλάβει να απορροφήσει οικονομικά το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για την "Esportes da Sorte", εταιρία που βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα της χρεοκοπίας λόγω των ερευνών που γίνονται από την κυβέρνηση της Βραζιλίας για συμμετοχή της σε "παράνομες δραστηριότητες", με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο Ντεπάι έχει βρεθεί αναπόφευκτα στην πόρτα της εξόδου και πως η κατάσταση θα αντιστραφεί μόνο αν η Κορίνθιανς βρει άλλο χορηγό, ικανού να "σηκώσει" το ιδιαίτερα βαρύ συμβόλαιο του Ντεπάι.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ