ΑΓΓΛΙΑ

Ντέρμπι μοντέλων Λίβερπουλ-Μάντσεστερ!

Ντέρμπι μοντέλων Λίβερπουλ-Μάντσεστερ!
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ το μεσημέρι της Κυριακής στο "Άνφιλντ" θα ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, όταν θα κάνουν την εμφάνισή τους τα μοντέλα των δύο ομάδων, Λίνεα και Τάνια!

Από μία πλευρά η γηπεδούχος Λίβερπουλ, με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να διεκδικεί φέτος τον πρώτο της τίτλο μετά από 18 άγονα χρόνια, και από την άλλη η φιλοξενούμενη Γιουνάιτεντ, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να σκοπεύει στον 10ο τίτλο πρωταθλήματος από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, που θα φέρει τους "κόκκινους διαβόλους" μία ανάσα από την μεγάλη της αντίπαλο όσον αφορά στην συγκομιδή τίτλων (17 έναντι 18).
Εάν νομίζετε πάντως ότι θέαμα στο "Άνφιλντ" θα προσφέρουν μόνο οι Τόρες, Τζέραρντ για τους μεν και Ρούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο για τους δε κατά τη διάρκεια του καυτού 90λεπτου, τότε καλό θα είναι να αναθεωρήσετε...

Το θεάμα θα ξεκινήσει νωρίτερα, πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου τα δύο μοντέλα-εκπρόσωποι των ομάδων, με το "θερμόμετρο" να ανεβαίνει επικίνδυνα, και τους οπαδούς να ξεχνούν προσωρινά την μεταξύ τους αντιπαράθεση για να χειροκροτήσουν τις δύο εκπροσώπους τους!

Η ξανθιά Λίνεα θα κάνει την εμφάνισή της στο γήπεδο με την στολή της Γιουνάιτεντ, ενώ το αντίπαλο δέος θα είναι η καστανή Τάνια, η οποία θα είναι ντυμένη στα κόκκινα της Λίβερπουλ.

Δεν ξέρουμε ποια ομάδα θα πάρει το ντέρμπι την Κυριακή, όμως το σίγουρο ότι πως στο ντέρμπι ανάμεσα στα δύο μοντέλα, νικητές θα είναι οι φίλαθλοι που θα της απολαύσουν πριν την έναρξη του ματς.






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ