CHAMPIONS LEAGUE

Ντεσάμπ: "Χάσαμε καλή ευκαιρία"

Marseille's manager Didier Deschamps arrives for their UEFA Champions League round of 16, second leg football match against Manchester United at Old Trafford in Manchester, north-west England, on March 15, 2011.  AFP PHOTO/ANDREW YATES (Photo credit should read ANDREW YATES/AFP/Getty Images)
Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάμπ AFP/GETTY IMAGES

Στο γεγονός πως η ομάδα του θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις συνθήκες και να πάρει την πρόκριση μέσα στο "Όλντ Τράφορντ", στάθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στις δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Μαν. Γιουνάιτεντ. "Χωρίς Φέρντιναντ και Βίντιτς, δεν ήταν σπουδαία η Μάντσεστερ. Χάσαμε μια καλή ευκαιρία", τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

Η Μαρσέιγ, κατάφερε να κάνει το ματς ντέρμπι, να καρδιοχτυπήσει την υποτονική Γιουνάιτεντ στα τελευταία λεπτά, αλλά το δεύτερο γκολ που θα έστελνε το εισιτήριο της πρόκρισης προς Μασσαλία μεριά, δεν ήρθε ποτέ.

Η Γιουνάιτεντ άντεξε και χωρίς το βασικό δίδυμο των στόπερ της και ο Ντεσάμπ ξέρει πως οι παίκτες του θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερα κάποια πράγματα και να εκμεταλλεύονταν στο έπακρο την μεγάλη ευκαιρία.

"Δεν ήταν μια σπουδαία ομάδα απόψε η Μάντσεστερ με τις απουσίες του Βίντιτς και του Φέρντιναντ και χάσαμε μια καλή ευκαιρία", τόνισε αρχικά ο 42χρονος τεχνικός, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος:

"Έχω νέους παίκτες και ήταν δύσκολο γι' αυτούς μέσα στο Όλντ Τράφορντ. Είχαμε ευκαιρίες αλλά μετά το 2-0 εις βάρος μας, ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Η Μάντσεστερ δεν έκανε κάποια πράγματα, αλλά και εμείς θα μπορούσαμε κάποια πράγματα να τα είχαμε κάνει καλύτερα", τόνισε κλείνοντας ο Ντεσάμπ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ