ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ντεσάμπ: "Είμαι ο υπεύθυνος για αυτό που συμβαίνει"

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ © 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δήλωσε μετά την ήττα από την Ιταλία ότι η Γαλλία απέχει πολύ από τον καλό της εαυτό, ότι παράλληλα τόνισε ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα.

Η Γαλλία προηγήθηκε στο Παρκ ντε Πρενς μόλις στα 12 δευτερόλεπτα με τον Μπαρκολά, όμως η Ιταλία με εμφατικό τρόπο έκανε την ανατροπή επικρατώντας 1-3 στην 1η αγωνιστική για τον δεύτερο όμιλο στο League A του Nations League.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του, αναλύοντας παράλληλα τι έφταιξε.

"Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, κάναμε μερικά πολύ καλά πράγματα, αλλά δεν είχαμε την ικανότητα να τα διατηρήσουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο αντίπαλος μάς πλήγωσε εξαιτίας δικών μας λαθών. Έχουμε την ποιότητα, είμαστε ικανοί να κάνουμε καλά πράγματα με την μπάλα.

Απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ιταλική ομάδα, αφήσαμε χώρο και μας πλήγωσαν. Αν είμαι θυμωμένος; Πάντα τους έλεγα αυτό που σκεφτόμουν. Πάντα ήμουν κι είμαι ο υπεύθυνος για αυτό που συμβαίνει.

Φροντίζω να τους λέω τι σκέφτομαι και τι βλέπω. Ήξερα πολύ καλά ότι, δεδομένης της κατάστασης του καθενός, απέχουμε πολύ από το να είμαστε στα καλύτερά μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές μονομαχίες. Τους δώσαμε ευκαιρίες. Το να κρατάς τον αντίπαλο υπό πίεση για 90 λεπτά είναι περίπλοκο. Δεν είχαμε τα μέσα.

Αφήσαμε χώρους χωρίς να έχουμε αρκετή ενέργεια για να κάνουμε την προσπάθεια να αμυνθούμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ