ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ντι Μαρία: "Θέλω να ολοκληρώσω την ευρωπαϊκή μου καριέρα στην Παρί"

Ο Ντι Μαρία κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Παρί με την Ρεν στο Παρκ ντε Πρενς για την 10η αγωνιστική της Ligue 1
Ο Ντι Μαρία κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Παρί με την Ρεν AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μετά την επικράτηση της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Ρεν ξεκαθάρισε ότι θέλει να κλείσει την ευρωπαϊκή του καριέρα στους Παριζιάνους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από την ήττα από την Λειψία, επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Ρεν με σκορ 3-0 για την 10η αγωνιστική της Ligue 1. Δύο από τα τρία γκολ σκόραρε ο Ντι Μαρία στο 23ο και στο 73ο λεπτό.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής των Παριζιάνων στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη αγωνιζόμενος με την Παρί. Το συμβόλαιο του Ντι Μαρία λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο γίνονται προσπάθειες ανανέωσης της συνεργασίας.

"Θέλω να ολοκληρώσω την ευρωπαϊκή μου καριέρα στην Παρί, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Είμαι χαρούμενος, είναι μία ομάδα που με επηρεάζει πολύ θετικά. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ" ανέφερε ο 32χρονος εξτρέμ.

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τόμας Τούχελ δείχνοντάς την εμπιστοσύνη του στον Γερμανό προπονητή: "Ναι, θα στηρίξουμε τον Τούχελ. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που μας οδήγησε στον τελικό του Champions League. Έκανε το καλύτερο για εμάς και εμείς δίνουμε το καλύτερο γι' αυτόν. Έχει την εμπιστοσύνη μας και μας εμπιστεύεται επίσης".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ