ΑΓΓΛΙΑ

Ντιαρά: "Γνωστοί προβοκάτορες οι Ιταλοί"

Ντιαρά: "Γνωστοί προβοκάτορες οι Ιταλοί"
New Image

Ο μέσος της Άρσεναλ έριξε και άλλο νερό στο μύλο της ποδοσφαιρικής αντιπαράθεσης Γαλλίας-Ιταλίας, κατηγορώντας τους Ιταλούς, φιλάθλους και παίκτες, για ρατσισμό

O λόγος για τον Λαζανά Ντιαρά, που μετακόμισε πριν τη λήξη της μετεγγραφικής περίοδου από την Τσέλσι στην Άρσεναλ, ο οποίος εξαπόλυσε δριμεία κριτική εναντίον των Ιταλών χαρακτηρίζοντάς τους ούτε λίγο ούτε πολύ ως ρατσιστές.
"Τη φήμη των Ιταλών την ξέρουν όλοι, είναι πανούργοι και προβοκάτορες. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να μην πέφτεις ποτέ στην παγίδα τους", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο μέσος των "κανονιέρηδων" και συνέχισε:

"Εγώ είμαι μαύρος και στην Ιτάλια εμείς οι μαύροι πέφτουμε συχνά θύματα προσβολών και επιθέσεων, όχι μόνο από οπαδούς αλλά και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Αν και μου φαίνεται ότι η κατάσταση βελτιώνεται σιγά σιγά".




Όσο για την απουσία του Ρεϊμόν Ντομενέκ από τον πάγκο, εξαιτίας της τιμωρίας αποκλεισμού για 1 ματς που του επέβαλε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ο Ντιαρά τόνισε:

"Δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί ο προπονητής θα μας παρακολουθεί μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του ματς, ενώ το τεχνικό τιμ ξέρει τί να κάνει κατά τη διάρκεια του ματς.


Η Ιταλία έχει τον Γκατούζο και τον Πίρλο, όμως εμείς έχουμε Μακελελέ και Βιεϊρά: δεν μου φαίνεται ότι είναί αυτοί πιο δυνατοί".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ