ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιέγκο: "Ιδιοφυΐα ο Ντελ Πιέρο"

Ντιέγκο: "Ιδιοφυΐα ο Ντελ Πιέρο"
ντιέγκο

Η Γιουβέντους παρουσίασε επίσημα τον Ντιέγκο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο

Στα πρώτα του λόγια στα ιταλικά ο Βραζιλιάνος είπε: "Forza Juve" και εν συνεχεία εξήγησε γιατί διάλεξε το Νο.28.
"Έχω γεννηθεί στις 28 και επίσης 2+8=10", τόνισε ο Ντιέγκο, ενώ βέβαια η επιλογή του και αιτιολογία ήταν ήδη γνωστή από την Τετάρτη, όταν παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της "μεγάλης κυρίας".

H παρουσίαση έγινε στο Τρεντίνο, εκεί όπου το προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους. Στην εξέδρα στην οποία πραγματοποίηθηκε η παρουσίαση υπήρχε φόντο με τον Ντελ Πιέρο και τον Ντιέγκο.

Αμφότεροι με την φανέλα της "Γιούβε" σε αγωνιστική δράση και προφανώς για τον δεύτερο ήταν δημιούργημα, καθώς δεν παίξει ακόμη για την ομάδα.

Στην photo που βρίσκεται δεξιά φαίνεται στην άκρη αριστερά η φιγούρα του αρχηγού της Γιουβέντους, ενώ στην photo που ακολουθεί ο Ντιέγκο ποζάρει κρατώντας την φανέλα του.



Το Νο.10 το έχει φυσικά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, για τον οποίο εν συνεχεία ο Ντιέγκο ανέφερε: "Ο Ντελ Πιέρο είναι μία ιδιοφυΐα και είναι πολυτέλεια για μένα να παίζω μαζί του".

"Το να παίζουμε μαζί δεν θα αποτελεί πρόβλημα, αλλά λύση. Ποιός θα εκτελεί τα φάουλ; Δεν έχει σημασία, αυτό είναι απλά μια λεπτομέρεια. Το καλό είναι πως θα έχουμε πολλές επιλογές".

"Διάλεξα την Γιουβέντους γιατί την υποστηρίζω από μικρός. Επίσης μου αρέσει να παίζω με τις ασπρόμαυρες ρίγες. Το έκανα και με την Σάντος, μια σπουδαία ομάδα με τις οποία έπαιξα μαζί με τους Ρομπίνιο, Ελάνο και Άλεξ".














TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ