CHAMPIONS LEAGUE

Nτιέγκο: "Προσεκτικοί με ΠΑΟ"

Nτιέγκο: "Προσεκτικοί με ΠΑΟ"
Ντιέγκο

Το περσινό "στραπάτσο" της Βέρντερ κόντρα στον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει αφυπνίσει του παίκτες της Γερμανικής ομάδας

Ο Βραζιλιάνος μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα το "Goal" τόνισε ότι η Βέρντερ έχει πάρει το μάθημα της από τις περσινές αναμετρήσεις με τους "ερυθρόλευκους" και θα δείξει άλλο πρόσωπο από αυτό που έδειξε πέρσι.
" Ξέρουμε ότι μας περιμένουν δύο αγώνες παγίδες με τον Παναθηναϊκό. Το περσινό πάθημα, μας έγινε μάθημα και δεν πρόκειται να την ξαναπάθουμε. Άλλωστε, δεν είμαστε η ίδια ομάδα, ενώ ο κόουτς ήδη έχει δει πολλά dvd με αγώνες του ΠΑΟ, έχοντας καταλήξει στο πλάνο. Με τον Ολυμπιακό κάναμε πολλά λάθη.

Τώρα θα δώσουμε έμφαση στα ατομικά μαρκαρίσματα, δεν θα πρέπει να να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να παρασυρθούμε από το πάντα φλογερό ελληνικό κοινό και να είμαστε πάντα γρήγοροι στις αντεπιθέσεις. Αν το Τσάμπιονς Λιγκ σου μαθαίνει κάτι είναι ότι "χτίζεις" με την άμυνα και ασφαλώς δεν έχεις περιθώρια να υποτιμήσεις κανέναν.

Όλες όσες ομάδες συμμετέχουν στην διοργάνωση πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν μεγάλες ομάδες, δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσαϊντερ ούτε ματς μεγαλύτερης ή μικρότερης σημασίας. Ο Παναθηναϊκός θέλει την πρόκριση όσο την θέλουμε και εμείς. Η Βέρντερ θα παίξει για τη νίκη



", τόνισε σε δηλώσεις του ο Ντιέγκο.

Ο 24χρονος παίκτης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Ελλάδα: " Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα και δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα.Στη Βραζιλία λέμε πως όταν ένας άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Και προτιμώ να είμαι από εκείνους που ζούνε μέρα με τη μέρα και δεν χρησιμοποιούν τη λέξη ποτέ. Ακόμη, όμως είμαι 24χρονών και έχω συμβόλαιο με την Βέρντερ.

Αν μία ελληνική ομάδα μου έκανε κάποια πρόταση θα την σκεφτόμουν σοβαρά. Η ποδοσφαιρική Ελλάδα ανεβαίνει όλο και περισσότερο και οι ομάδες σας γίνονται όλο και περισσότερο αναταγωνιστικές. Για τον Ολυμπιακό διαπιστώσαμε πέρσι ότι διαθέτει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

".

Ο Ντιέγκο εξέφρασε την άποψη του για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα: " Mε τον Ζιλμπέρτο γνωριζόμαστε από την εθνική Βραζιλίας. Δεν νομίζω ότι περιμένετε από εμάς να σας πω τι παίκτης είναι. Δεν ήταν τυχαία αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας. Λίγοι αμυντικοί χαγ στον κόσμο έχουν την δική του τεχνική και ηγετική φυσιογνωμία. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσει μεγάλες χαρές στον κόσμο του Παναθηναϊκού. και θα αποδειχθεί πολύτιμη βοήθεια για την ομάδα".




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ