ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιέγκο:"Θέλω να αγωνιστώ στην Ιταλία"

Ντιέγκο:"Θέλω να αγωνιστώ στην Ιταλία"
Ντίεγκο

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντιέγκο επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γιούβε μετά τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος Βραζιλίανος μέσος της Βέρντερ Ντιέγκο δίκαια χαρακτηρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο σήμερα, με αποτέλεσμα να τον διεκδικούν πολλές ομάδες.
“Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Ιταλικό πρωτάθλημα κάποια μέρα, καθώς το ποδόσφαιρο εκεί είναι πολύ διαδεδομένο”, είπε την προηγούμενη εβδομάδα φουντώνοντας τις φήμες για φυγή του από την Βέρντερ.

Η Γιουβέντους ψάχνει απεγνωσμένα έναν παίκτη σε αυτή την θέση, καθώς τόσο ο Τιάγκο όσο και ο Σέρτζιο Αλμιρόν έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους. Ο προπονητής της Γιούβε Κλαούντιο Ρανιέρι έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό του για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας να δημοσιοποιεί το ενδιαφέρον απόκτησης του.

“Είναι πολύ καλός στο ρόλο που έχει στο γήπεδο, τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό και φυσικά τον θέλουμε, αλλά δεν είμαστε οι μόνοι οπότε δυσκολεύουν τα πράγματα”.είπε ο Σέσο




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ