ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιέγκο: "Θέλω να γίνω ο Πλατινί της Γιουβέντους"

Ντιέγκο: "Θέλω να γίνω ο Πλατινί της Γιουβέντους"
Ντιέγκο-Ντελ Πιέρο

Την επιθυμία του να παραμείνει για δέκα χρόνια στη Γιουβέντους και να ξεπεράσει την ιστορία του Ζιντάν στη "βέκια σινιόρα" εξέφρασε ο Ντιέγκο

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που η μεταγραφή του στους "μπιανκονέρι" από τη Βέρντερ κόστισε το περασμένο καλοκαίρι το ποσό των 25.000.000 λιρών, παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" όπου μίλησε επίσης για το επικείμενο "ντέρμπι της Ιταλίας" με την Ίντερ αλλά και τις παλαιότερες κόντρες των Ζιντάν και Ρονάλντο στη Serie A.
"Θα ήθελα να μείνω στο Τορίνο για οκτώ, ακόμα και δέκα χρόνια. Θα ήθελα να γίνω σαν τον Πλατινί, περισσότερο από τον Ζιντάν που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε το "δεκάρι" της Γιουβέντους, ο οποίος αναφορικά με την κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ιταλίας του Ζοσέ Μουρίνιο, δήλωσε:

"Η διαφορά των οκτώ πόντων δεν είναι λογική, όχι για αυτή την ομάδα, για την ποιότητα που έχει και για τα χρήματα που έχουν επενδυθεί. Θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη.

Η ομάδα μας δεν είναι κατώτερη από κανέναν. Το ματς αυτό το παρακολουθεί πολύς κόσμος και στην Βραζιλία. Θυμάμαι τις κόντρες μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους, δεν είχα χάσει κανένα ματς στην τηλεόραση μικρός.




Ο Ζιντάν ήταν το είδωλό μου, όμως στη Βραζιλία όλοι υποστήριζαν τον Ρονάλντο. Έκανε εκπληκτικά πράγματα με την Ίντερ. Αισθάνομαι ήδη συγκινημένος για βραδιές όπως αυτή, όμως δεν φοβάμαι".

Αναφερόμενος εξάλλου για τον κίνδυνο που υπάρχει να ακουστούν ρατσιστικά συνθήματα σε αυτό το ματς, με δεδομένη την συμπεριφορά των οπαδών της "βέκια σινιόρα" στο προηγούμενο εντός έδρας με την Ουντινέζε (ρατσιστικά συνθήματα κατά του Μάριο Μπαλοτέλι της Ίντερ), ο πρώην άσος της Βέρντερ Βρέμης ξεκαθάρισε:

"Ελπίζω μόνο ότι θα είναι μία βραδιά ποδοσφαίρου, αθλητικού πνεύματος και πολιτισμού. Δεν το ελπίζω μόνο, το πιστεύω.

Έχω βρεθεί σε πολλά ποδοσφαιρικά γήπεδα και δεν έχω βρεθεί ποτέ μπροστά σε επεισόδια ρατσισμού. Δεν νομίζω ότι ο ρατσισμός έχει εισβάλλει στα ιταλικά γήπεδα. Ειλικρινά δεν το πιστεύω".












TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ