ΑΕΚ

Ντίναμο - ΑΕΚ: Ο Γαλανόπουλος έκανε το 2-1 στο 90' κι έδειξε το μαύρο περιβραχιόνιο στους Κροάτες φιλάθλους

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ντίναμο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2023-2024 στο "Μάκσιμιρ", Ζάγκρεμπ | Τρίτη 15 Αυγούστου 2023
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ντίναμο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2023-2024 στο "Μάκσιμιρ", Ζάγκρεμπ | Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 ΝΙΚΟΣ ΒΗΧΟΣ/INTIME SPORTS

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πέτυχε "χρυσό" γκολ για την ΑΕΚ στο 90' μέσα στο "Μάκσιμιρ" κόντρα στην Ντίναμο και το πανηγύρισε βγάζοντας το μαύρο περιβραχιόνιο και δείχνοντάς το προς τους φιλάθλους των Κροατών.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μπήκε αλλαγή και έγινε ήρωας της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Έλληνας διεθνής με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά στο 90' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 2-1 για την Ένωση στο "Μάκσιμιρ".

Ο αρχηγός της Ένωσης πανηγύρισε έξαλλα αυτό το γκολ, βγάζοντας το περιβραχιόνιο, υψώνοντάς το και δείχνοντας το στους φίλους των Κροατών που βρίσκονταν στην κερκίδα, σε μία συμβολική κίνηση για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη την προηγούμενη Δευτέρα στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ