ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιόγκο ή Γκιλιέρμε

Ντιόγκο ή Γκιλιέρμε
Γκιγιερμε

Ταξίδι στην Βραζιλία για Ντιόγκο και Γκιλιέρμε. Στο κόλπο η Βέρντερ για την απόκτηση του Ντιόγκο

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος επιθετικός είναι το αστέρι της Κρουζέιρο ενώ ο συμβόλαιο του 19χρονου επιθετικού εκπνέει το 2012. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε είχε καταθέσει πρόταση ύψους 6 εκ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε.
Ο Γκιλιέρμε έχει μέχρι στιγμής σκοράρει 6 γκολ και μια ασίστ σε 8 συμμετοχές με την Κρουζέιρο, έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να βρίσκεται τη στιγμή αυτή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Βραζιλία. Συνήθως παίζει ακριβώς πίσω από τον επιθετικό που βρίσκεται στην κορυφή, έχει εξαιρετική κάθετη πάσα και όπως καταδεικνύουν και τα φετινά του στατιστικά έχει καταφέρει να βελτιώσει κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά του.

Nτι Βάιο: "Πρόκληση για μένα ο ΟΣΦΠ"



Ο Μάρκο Ντι Βάιο ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του φιλικού ΑΕΚ-Τζένοα αν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για απόκτησή του και απάντησε στο Novasports1:

" Ναι, γνωρίζω ότι ο μάνατζέρ μου συζητάει με τον Ολυμπιακό, θα ήταν καλό για μένα. Δεν θα είχα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο με μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αγωνίζεται στο Champions League"

* Η Ραπίντ Βιέννης ενημέρωσε την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ότι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας της, Peter Persidis θα παρακολουθήσει τον αυριανό φιλικό αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός.

Όχι μόνο επιθετικούς

Πέρα όμως από τους δύο επιθετικούς που αναζητούνται, προκειμένου να ενισχυθεί η γραμμή κρούσης των "ερυθρολεύκων" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπάρχει έντονη κινητικότητα για την απόκτηση ενός εγνωσμένης αξίας αμυντικού χαφ, με τους Αλμπέλδα και Ντούντου να φιγουράρουν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση (εγγράφως) στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Ντούντου, ύψους 3 εκ.ευρώ, με τον πειραϊκό σύλλογο να θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τους Μοσχοβίτες λήγει τον Ιούνιο του 2009, με τον ίδιο να αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο που του έχουν προτείνει και να έχει εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Σε συνέντευξή του μάλιστα η οποία φιλοξενείται σήμερα (1/8) στην "Sportday", o Βραζιλιάνος άσος εμφανίστηκε πολύ "ζεστός" με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.

"Με 6 εκ. ο Ντούντου είναι ερυθρόλευκος"

Έτοιμη να παραχωρήσει τον Ντούντου είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως αποκαλύπτει ο Ρώσος δημοσιογράφος της "Sportsdaily", Πάβελ Αστάφιεφ στο SPORT 24.

"Δεν έχει καμία σχέση η εφετινή κατάσταση με την περσινή. Το συμβόλαιο του Ντούντου εκπνέει την επόμενη σεζόν, είναι σαφές ότι δεν θέλει να το ανανεώσει και η ΤΣΣΚΑ για να μην ζημιωθεί οικονομικά είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει".

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του στρατού για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος αποκάλυψε τον πόθο φυγής του με συνεντεύξεις στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες.

"Η ΤΣΣΚΑ όπως σου έχω ξαναπεί είναι ένα πολύ κλειστό κλαμπ. Δεν ξέρω αν όντως έχει καταθέσει πρόταση ο Ολυμπιακός και ποιο είναι το ύψος του. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι με ένα αντίτιμο γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ ο Ντούντου θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού".



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ