ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιόγκο: "Παράδειγμα για όλους ο Τζόρτζεβιτς"

Ντιόγκο: "Παράδειγμα για όλους ο Τζόρτζεβιτς"
ντιογκο

Για την κατάκτηση του κυπέλλου, την απόδοσή του αλλά και τη συνεργασία του με τον Ντάρμπισιρ μίλησε ο Ντιόγκο

Ο στράικερ των "νταμπλούχων" φιλοξενήθηκε στη συχνότητα του "NovaSport FM", όπους επίσης αναφέρθηκε και στον "αρχηγό" του συλλόγου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός για:

- την κατάκτηση του Κυπέλλου: " Το κύπελλο και ο τρόπος που το κατακτήσαμε ήταν κάτι που θα μείνει αξέχαστο στο μυαλό μου. Η διαδικασία των πέναλτι ήταν πολύ δύσκολη, αφού όλοι ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Συγκεντρωθήκαμε όμως στον στόχο και αποφύγαμε τα λάθη».

- την απόδοση του: " Σίγουρα δεν έβαλα τόσα γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν όσα στην αρχή. Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχα έρθει από την Βραζιλία χωρίς ξεκούραση. Έπαιξε ρόλο και η ατυχία σε κάποιες στιγμές. Πάντως σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα και την ομάδα".

- την συνεργασία του με τον Νταρμπισάιρ: " Πάντα όταν μπαίνει ο Ματ στο παιχνίδι με βοηθάει γιατί είναι ένας ακόμα παίκτης που θα πάρει την προσοχή των αμυντικών. Είναι καλύτερα και για μένα και για αυτόν".

- τον MVP του Ολυμπιακού τη χρονιά που τελείωσε: " Εγώ θεωρώ ότι ήταν ο Γκαλέτι".

- το αν η ομάδα πρέπει να αποκτήσει κι άλλον επιθετικό: " Δεν είναι δουλειά μου να μιλάω για τέτοια πράγματα. Υπάρχουν ο προπονητής ο πρόεδρος και το τμήμα σκάουτινγκ για να δουν αυτό που χρειάζεται η ομάδα".

- τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: " Ως επαγγελματίας είναι παράδειγμα για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σαν και μένα, μας μαθαίνει πολλά πράγματα. Ως άνθρωπος είναι καταπληκτικός, με βοήθησε πάρα πολύ στην προσαρμογή μου".

- τον Ερνέστο Βαλβέρδε: " Εάν μείνει ο Βαλβέρδε θα είναι πολύ καλό για την ομάδα".

το πότε θα ξεκουραστεί: " Έχουμε πολλά πράγματα ακόμη να κάνουμε. Έχουμε φιλικά στο Βιετνάμ, έχω το footvolley και θα φύγω για την Βραζιλία στις 19 του μήνα".
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ