ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Nτιόγο: "Θα πάμε ψηλά με τον Θρύλο"

Nτιόγο: "Θα πάμε ψηλά με τον Θρύλο"
ντιογκο

Ο Ντιόγο ήταν ένας από τους παίκτες που έκαναν την διαφορά στον φετινό Ολυμπιακό

Οι απαιτήσεις θα είναι ακόμα περισσότερες για τον Βραζιλιάνο τη νέα σεζόν. Ο Ντιόγο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Sportday", δηλώνει ικανοποιημένος από την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, υποκλίνεται στον"ερυθρόλευκο" κόσμο και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Επίσης τονίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του, θεωρεί τον Γκαλέτι ως τον MVP του Ολυμπιακού και αντέχει στην πίεση και τις απαιτήσεις της ομάδας. Αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Για την σεζόν που τελείωσε: " Όλα πήγαν καλά. Πήραμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και νιώθω καλά. Για να ταυτιστεί αυτή η χρονιά με το παιδικό μου όνειρο μου λείπει η κλήση μου στην εθνική ομάδα. Έπειτα απ' όσα έζησα στον Ολυμπιακό αυτό που θα έκανα πέρσι θα ήταν να πιέσω ακόμα περισσότερο την Πορτουγκέζα να έρθω νωρίτερα στην Ελλάδα. Είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου αλλά μπορώ να πω ότι μου έλειψαν περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ήθελα να βάλω και άλλα γκολ. Αυτή είναι η δουλειά ενός φορ. Εγώ θέλω να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος.

Έμαθα και πολλά πράγματα και εκτός ποδοσφαίρου. Είμαι μικρός αλλά έχω μάθει να μένω μόνος μου και να διαχειρίζομαι μόνος μου τις δυσκολίες και να λύνω τα προβλήματα που με απασχολούν. Επίσης έμαθα να αντέχω πιο πολλά χτυπήματα από τους αντιπάλους μου. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πιο δυνατό από την Βραζιλία. Επίσης εδώ έμαθα να σκοράρω με κεφαλιές κάτι που δεν ήξερα να κάνω στην Βραζιλία. Δεν σκέφτομαι άλλη ομάδα και θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό

".

Η εντύπωση του για τον Βαλβέρδε: " Tην καλύτερη του. Είναι ένας σοβαρός προπονητής με μεγάλη εμπειρία στο να διαχειρίζεται σωστά τους παίκτες του και να παίρνει το 100% απο αυτούς".

Για την πίεση στον Ολυμπιακό: " Η πίεση είναι μεγάλη και είναι κουραστικό αλλά πολύ ευχάριστο. Θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την αγάπη τους. Δίχως τον κόσμο δεν θα μπορούσα να κάνω το παραμικρό. Πρέπει να είναι πάντα σε καλή κατάσταση, να βάζω γκολ και να ανταποδίδω έτσι την αγάπη των φιλάθλων. Αυτή η αγάπη θα μας σπρώνει πάντα ψηλά. Μαζί θα πάμε ψηλά τον Ολυμπιακό και σε άλλες μεγαλύτερες επιτυχίες".









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ