ΑΕΚ

Ντιούφ: "Θα δουλέψω δυνατά για να μείνω"

Ντιούφ: "Θα δουλέψω δυνατά για να μείνω"
Ντιούφ

Έτοιμος να παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα δήλωσε ο Ντιούφ σε συνέντευξή του στο Ζέεφελντ

-Πέρυσι έκανες μια καλή χρονιά στην ΑΕΚ, φέτος ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή είναι μεγάλος. Πως ξεκινά για σένα αυτή η σεζόν;

" Βρίσκομαι με την ομάδα, είμαι έτοιμος για να δουλέψω πολύ δυνατά, θέλω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα δω στη συνέχεια τι μπορεί να γίνει".

-Θεωρείς σίγουρη την παραμονή σου στην ομάδα ή σε ανησυχεί μήπως παραχωρηθείς κάπου δανεικός;

" Για την ώρα, βρίσκομαι εδώ πέρα, είμαι αποφασισμένος να δείξω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου, από εκεί και πέρα, ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα μείνω ή αν θα πάω δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα".

-Σε έχουμε δει να παίζεις σε αρκετές θέσεις. Ποια είναι η θέση που σου ταιριάζει μέσα στο γήπεδο; Έχεις συζητήσει με τον προπονητή σου γι’ αυτό το θέμα;

" Παίζω όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου. Η θέση που προτιμώ είναι αυτή του δεξιού χαφ".

-Η παρουσία του Ράφικ στην ομάδα, πόσο σε βοηθά; Τι είναι αυτό που παίρνεις από αυτόν;

" Το να βρίσκεσαι δίπλα σε έμπειρους παίκτες, σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Βλέπεις αρκετά πράγματα, μπορείς να… κλέψεις μερικά από αυτά και μέρα με τη μέρα να γίνεσαι καλύτερος".

-Το γεγονός ότι ο Ράφικ σε έχει υπό την προστασία του, πόσο σε έχει βοηθήσει ψυχολογικά;

" Σίγουρα η παρουσία του Ράφικ με βοηθά αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ο εαυτός μου, θέλω να παίξω για μένα, να γίνομαι ολοένα και καλύτερος μέρα με τη μέρα".

-Από τη μέρα που έχεις έρθει στην Ελλάδα, έχεις περάσει πολλά. Θα ήθελες να μας περιγράψεις αυτή την πορεία σου; Κι επίσης να μας πεις, αν θες, αν έχουν έρθει στα χέρια σου, προτάσεις από άλλες ομάδες;

" Για την ώρα, δε θέλω να μιλήσω για το αν μου έχουν γίνει προτάσεις, βρίσκομαι στην ΑΕΚ, σκέφτομαι μόνο αυτή την ομάδα και το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει".

-Για την πορεία σου, δε μας είπες…

" Δεν μπορώ να πω ότι ήταν δυσκολίες, όλα είναι μέσα στο πλαίσιο των όσων περνά ένας ποδοσφαιριστής. Κάποιες φορές, έχεις τύχη, κάποιες άλλες όχι".

-Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους για το γεγονός ότι σήμερα βρίσκεσαι στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ;

" Οπωσδήποτε θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους προπονητές και σε όλους όσους με βοήθησαν αλλά πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τον Θεό γιατί ο Θεός μου έδωσε τη δύναμη και τη βοήθεια για να είμαι εδώ που είμαι".

-Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον;

" Το όνειρό μου είναι κάποια μέρα να παίξω σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες του κόσμου".

































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ