EUROPA LEAGUE

Ντνίπρο Vs Τότεναμ

Ντνίπρο Vs Τότεναμ

Ντνίπρο και Τότεναμ είναι το ζευγάρι του οποίου ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, αν αυτός αποκλείσει την Μπενφίκα. Σε κακή κατάσταση αυτό το διάστημα Ουκρανοί και Άγγλοι

Το Sport24.gr ρίχνει μία... γρήγορη ματιά στο ζευγάρι του οποίου το νικητή θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που αποκλείσει την Μπενφίκα.

Το ζευγάρι αυτό είναι το Ντνίπρο - Τότεναμ, με Ουκρανούς και Άγγλους αυτήν την περίοδο να μην είναι καλή κατάσταση.

Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις σήμερα το πρωί (Δευτέρα) η Τότεναμ απέλυσε τον Αντρέ Βίλας-Μπόας από την τεχνική της ηγεσία.

Την Κυριακή οι "σπερς" έχασαν με 0-5 από την Λίβερπουλ μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", αυτή ήταν η 5η τους ήττα στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Νιούκαστλ.

Η επίθεση είναι το μεγάλο πρόβλημα της Τότεναμ, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως έχει 15 γκολ, ένα λιγότερο από τους βαθμούς της και από τις αγωνιστικές της Premier League (16).

Στο Europa League αντιθέτως οι Λονδρέζοι ήταν οι μόνοι που έκαναν το "6 στα 6" μαζί με την Ζάλτσμπουργκ, ενώ έχουν γενικά "8 στα 8" φέτος στην Ευρώπη.

Η Ντνίπρο στα τελευταία δύο ματς του πρωταθλήματος Ουκρανίας πριν από την χειμερινή διακοπή δεν πήρε νίκη. Υπέστη βαριά ήττα με 0-3 στην έδρα της Σόρια (2η ήττα φέτος) και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Μεταλίστ (2-2).

Ακολούθησε μάλιστα μία ακόμη ήττα, από την Φιορεντίνα για την 6η αγωνιστική του Europa League, στο οποίο είχε 4 νίκες, καθώς νίκησε από δύο φορές τις Πάσος Φερέιρα και Παντούρι (δύο ήττες από Φιορεντίνα).

Το πρωτάθλημα στη Ουκρανία αρχίζει και πάλι την 1η Μαρτίου, έτσι το ματς με την Τότεναμ στις 20 Φεβρουαρίου θα είναι το πρώτο μετά από δύο μήνες απραξίας.

Βαθμολογικά ακόμη έχει ελπίδες για πρωτάθλημα, καθώς έχει 35 βαθμούς, όπως και η Τσερνομόρετς, 36 έχουν Ντινάμο Κιέβου και Μεταλίστ, ενώ στην κορυφή είναι η Σαχτάρ με 41.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ