ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Ντοναρούμα: "Ξεχωριστό το ματς με την Γαλλία, έχουμε κίνητρο μετά την απογοήτευση στο Euro"

Italy's goalkeeper Gianluigi Donnarumma reacts after a 1-0 loss to Spain in a Group B match at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Italy's goalkeeper Gianluigi Donnarumma reacts after a 1-0 loss to Spain in a Group B match at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Alessandra Tarantino) @2024 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Ιταλία μπαίνει στη μάχη του φετινού Nations League αντιμετωπίζοντας την Γαλλία στο Παρίσι, με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να αναφέρεται στις ιδιαιτερότητες που έχει το συγκεκριμένο ραντεβού με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Λίγους μήνες μετά από την αποτυχία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας όπου αποκλείστηκε στη φάση των 16 από την Ελβετία (ήττα με 2-0 σε νοκ-άουτ ματς) η εθνική Ιταλίας του Λουτσιάνο Σπαλέτι επιστρέφει στο χορτάρι για να αντιμετωπίσει την Γαλλία στην πρεμιέρα της στο Nations League.

Το ματς αυτό έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας και ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα το περιμένει πώς και πώς, με τον γκολκίπερ της Παρί να υποστηρίζει πως είναι ιδιαίτερο από τη στιγμή που απέναντί τους θα βρουν μία δυνατή ομάδα έπειτα από έναν οδυνηρό αποκλεισμό.

"Είναι πολύ ωραία που θα παίξουμε στο Παρκ ντε Πρενς καθώς έχω μία ξεχωριστή σχέση με το Παρίσι, είναι το δεύτερο σπίτι μου.

Είμαστε γεμάτοι κίνητρα καθώς έχει προηγηθεί η απογοήτευση στο Euro και είμαστε έτοιμοι. Αρχίζει ένας νέος κύκλος, χρειάζεται δουλειά αλλά βλέπω σωστές συμπεριφορές", τόνισε αρχικά ο Ντοναρούμα, για να προσθέσει:

"Εάν προτιμούσα ένα πιο εύκολο ματς; Όχι θα είναι ένα πολύ όμορφο ματς, ζούμε για αυτά τα παιχνίδια. Έχω δώσει μερικές συμβουλές στους συμπαίκτες μου για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τους Εμπαπε και Μπαρκολά αν και είναι απρόβλεπτοι.

Όσον αφορά εμάς, είδα ένα ενωμένο γκρουπ, με νέα παιδιά που έχουν ενσωματωθεί καλά. Υπάρχει διάθεση να δώσουμε απαντήσεις και να δείξουμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και όχι την εικόνα που παρουσιάσαμε στο Euro".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ